Η FOREO γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της μελλοντικής ομορφιάς και της επαναστατικής τεχνολογίας, αποκαλύπτοντας πώς να επιτύχετε ένα εφέ ανύψωσης χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε χειρουργικό ρετούς.

03 FOREO Πως να φαίνεσαι πιο νέα χωρίς αισθητική χειρουργική
face of young beautiful healthy woman looking in the mirror

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και κατά τη διάρκεια της ανόδου της τηλεργασίας και των κλήσεων Zoom, έχουμε δει μια ραγδαία αύξηση της αισθητικής χειρουργικής προσώπου και της αυξανόμενης χρήσης συσκευών τεχνολογίας ομορφιάς. Ωστόσο, το 2022 θα δούμε μια αντιστροφή της τάσης των χειρουργικών επεμβάσεων. Οι καταναλωτές ομορφιάς στρέφονται όλο και περισσότερο σε μη επεμβατικές και ανώδυνες διαδικασίες για να ενισχύσουν τη φυσική τους ομορφιά.

Η δημοτικότητα της τεχνολογίας ομορφιάς εκτοξεύτηκε στα ύψη κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πανδημία, όταν οι καταναλωτές στράφηκαν μαζικά σε έξυπνες λύσεις ομορφιάς για χρήση μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με έρευνα της FOREO, το 78% των ανθρώπων έχουν βελτιστοποιήσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους μετά το lockdown , ενώ έως και το 29% έχουν αγοράσει μια νέα τεχνολογική συσκευή ομορφιάς. Το 47% θεωρεί τη διαθεσιμότητα των θεραπειών και τη δυνατότητα να τις κάνουν επανειλημμένα ως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των συσκευών ομορφιάς, επιβεβαιώνοντας ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν τη μακροπρόθεσμη επένδυση που τους εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Αφού δοκίμασαν συσκευές ομορφιάς, το 59% των ανθρώπων συνειδητοποίησε πόσο χρήσιμες θα μπορούσαν να είναι, ενώ ένα επιπλέον 32% δήλωσε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι η τεχνολογία ομορφιάς θα ήταν αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες τους και τώρα πιστεύει ότι αυτά τα προϊόντα είναι ιδανικά.

Η FOREO, ο σουηδικός τεχνολογικός γίγαντας της ομορφιάς, έχει δει μια ραγδαία αύξηση της ζήτησης για τις βραβευμένες και αγαπημένες από τις διασημότητες συσκευές περιποίησης της επιδερμίδας της σε όλο τον κόσμο, με μια συγκεκριμένη κατηγορία να διαμορφώνει το μέλλον της ομορφιάς τα επόμενα χρόνια.

BEAR mint lifestyle 2 1 Πως να φαίνεσαι πιο νέα χωρίς αισθητική χειρουργική

Ο Boris Trupcevic, CEO της FOREO, σχολιάζει: “Σε σύγκριση με την πλαστική χειρουργική, τα προϊόντα ομορφιάς θεωρούνταν πάντα κάτι ευαίσθητο και με περιορισμένες δυνατότητες ώστε να επιφέρουν ορατές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, ολόκληρη η βιομηχανία ομορφιάς εξελίσσεται και η τεχνολογία ομορφιάς κατακτά την εξουσία με εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα που προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι συσκευές FOREO μπορούν να αντικαταστήσουν τις πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, αν και τα αποτελέσματά τους είναι σαφώς ορατά, γρήγορα και ανώδυνα. Αλλά ενώ η χειρουργική επέμβαση σίγουρα θα ανασηκώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα έχει αισθητή επίδραση στην εμφάνισή σας, δεν θα απαλλάξει, για παράδειγμα, από τις ρυτίδες γύρω από το στόμα ή θα αυξήσει την ποιότητα του δέρματός σας: το FOREO BEAR μας, ωστόσο, θα κάνει ακριβώς αυτό, συσφίγγοντας τους μύες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τονώνοντας το δέρμα, εντελώς ανώδυνα”.

Το 2021, η FOREO είδε σημαντική αύξηση της ζήτησης για το FOREO BEAR, την πρώτη εγκεκριμένη από τον FDA ιατρική συσκευή μικρορεύματος που διαθέτει το Anti-Shock System™, καθιστώντας την συσκευή μικρορεύματος την ασφαλέστερη στην αγορά. Το BEAR διαθέτει δύο μεταλλικές σφαίρες που διοχετεύουν μικρορεύματα σε μεγάλες περιοχές του δέρματος, ενώ οι εμβληματικοί Τ-ηχητικοί παλμοί της FOREO παρέχουν μασάζ χαμηλής συχνότητας βαθιά κάτω από την επιφάνεια του δέρματος για να διεγείρουν τη ροή του αίματος και να αποκαταστήσουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα, μειώνοντας παράλληλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Η τεχνολογία μικρορεύματος αυξάνει την παραγωγή τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), την οποία τα κύτταρα χρησιμοποιούν για την παραγωγή ενέργειας και είναι απαραίτητη για τις κυτταρικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του σχηματισμού κολλαγόνου και ελαστίνης, που είναι υπεύθυνες για την ενίσχυση και την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού. Το BEAR παρέχει ένα αποτέλεσμα ανόρθωσης, καθώς το μικρορεύμα αντανακλά τα φυσικά ηλεκτρικά ρεύματα του σώματός σας σε κυτταρικό επίπεδο, για να βοηθήσει στην τόνωση των μυών του προσώπου, στη σύσφιξη του δέρματος και στην εξομάλυνση της εμφάνισης των ρυτίδων, χαρίζοντάς σας μια νεανική λάμψη.

BEAR FRONT Πως να φαίνεσαι πιο νέα χωρίς αισθητική χειρουργική

Η FOREO προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην περιποίηση του δέρματος από την άνεση του σπιτιού σας, πράγμα που σημαίνει ότι ένα μηνιαίο ταξίδι στο ακριβό σαλόνι ομορφιάς δεν είναι πλέον απαραίτητο με την καθημερινή χρήση των συσκευών ομορφιάς. Έχοντας αυτό κατά νου, το FOREO BEAR θα σας εξοικονομήσει ένα σημαντικό ποσό χρημάτων με την πάροδο των ετών, αντικαθιστώντας τις ακριβές θεραπείες προσώπου με μικρορεύματα με αυτή τη μικρή, ισχυρή συσκευή. Για να μην αναφέρω τον χρόνο που χάνεται στο ταξίδι. Εν ολίγοις, όμορφο, τονωμένο δέρμα από την άνεση του σπιτιού σας και σε ένα κλάσμα από το κόστος.

Παρόλο που δεν πιστεύουμε ότι η τεχνολογία ομορφιάς στο σπίτι θα εξαλείψει εντελώς την ανάγκη για αισθητική χειρουργική, βλέπουμε σίγουρα ότι η τεχνολογία ομορφιάς αναπτύσσεται ραγδαία και καταλαμβάνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς αντιγήρανσης. Οι καταναλωτές όχι μόνο αναγνωρίζουν την ποιότητα και τα άριστα αποτελέσματα που προσφέρει η τεχνολογία ομορφιάς, αλλά επιπλέον εκτιμούν τις μη επεμβατικές θεραπείες που μοιάζουν περισσότερο με περιποίηση σε σύγκριση με τις επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Το έτος 2022 προσφέρει μια εντελώς νέα προοπτική για την ομορφιά, εστιάζοντας στην αυτοφροντίδα και την αίσθηση της ευεξίας. Οι άνθρωποι επιλέγουν πλέον ανώδυνες τεχνολογικές θεραπείες ομορφιάς με μακροπρόθεσμα ορατά αποτελέσματα αντί για μια γρήγορη χειρουργική λύση που τροφοδοτείται από πόνο και ρίσκο, καταρρίπτοντας μια για πάντα τον μύθο ότι η πλαστική χειρουργική είναι ο μόνος τρόπος για να γυρίσουν πίσω οι δείκτες του χρόνου.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.