Mετά την έναρξη μιας καμπάνιας ρεκόρ με ένα all-star cast αλλά και με το ανανεωμένο branding, η BOSS μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο, κάτω από τα αστέρια στο Ντουμπάι.

AMBIENT 0339 Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο

Το μοναδικό αυτό event, φιλοξενήθηκε σε μια exclusive κατασκήνωση στο Καταφύγιο Διατήρησης της Ερήμου του Ντουμπάι, όπου και παρουσίασε τη νέα “see now, buy now” συλλογή με φόντο την απαράμιλλη θέα της ανατολής και της δύσης του ηλίου στην έρημο.

  • MBIENT 0281 2 Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
  • AMBIENT 0727 1 Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
  • AMBIENT 0792 1 Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
  • HBME 2 Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο

Εκλεκτοί καλεσμένοι έφτασαν το σούρουπο στους αμμόλοφους πριν κατευθυνθούν στην κατασκήνωση για να ζήσουν την μαγευτική παρουσίαση της νέας συλλογής και να συνεχίσουν τους εορτασμούς μέχρι τη νύχτα.

SundyJules Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
StellaMaxwell Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
TaylorHill Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο

Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η πρώτη που κυκλοφόρησε μετά την ανανέωση του σήματος της BOSS στις αρχές του τρέχοντος έτους, ξαναγράφει τους κώδικες του brand για να θέσει μια τολμηρή και δυναμική νέα σχεδιαστική κατεύθυνση. Προσφέροντας στυλ 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για άτομα που κυνηγούν τα όνειρά τους όπου κι αν οδηγήσουν, η statement-making συλλογή διαθέτει τα νέα χαρακτηριστικά χρώματα της μάρκας, μαύρο, λευκό και καμηλό, για ανάλαφρες σπορ εμφανίσεις. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η BOSS πρωτοπορεί με θάρρος και αυτοπεποίθηση, η συλλογή είναι διαθέσιμη για άμεση αγορά στο διαδίκτυο και στα καταστήματα BOSS παγκοσμίως.

AllStarCast Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο

Συνεχίζοντας την ίδια διάθεση και ενέργεια της τελευταίας της καμπάνιας, η BOSS φιλοξένησε μια σειρά από αστέρες στην εκδήλωση, αναδεικνύοντας εκείνους που, όπως η επωνυμία, επιλέγουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους κανόνες. Τα ταλέντα της καμπάνιας #BeYourOwnBOSS, Matteo Berrettini, Khaby Lame και Alica Schmidt, όχι μόνο ήταν παρόντες στην εκδήλωση, αλλά έκαναν και τη δεύτερη εμφάνισή τους ως μοντέλα της BOSS στην ταινία μικρού μήκους της καινούργιας συλλογής. 

AshleyPark Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
Laviscount Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
AlicaSchmidt Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο
CandiceSwanipoel 2 Η Boss μονοπώλησε και πάλι το ενδιαφέρον με μια θεαματική εκδήλωση στην έρημο

Τόσο στην ταινία όσο και στην εκδήλωση πρωταγωνίστησαν οι Precious Lee, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Teyana Taylor, ο Βρετανός ηθοποιός Lucien Laviscount και το αμερικανικό μοντέλο Taylor Hill. Το παγκόσμιο φαινόμενο Madeline Stuart, το πρώτο επαγγελματίας μοντέλο με σύνδρομο Down, εντάχθηκε επίσης στη εντυπωσιακή ταινία αλλά παρευρέθηκε και στην εκδήλωση. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.