Το GB Spa και η Ελβετική εταιρεία καλλυντικών Valmont παρουσίασαν την εξαιρετικά πολυτελή συλλογή Essence of Gold Sturgeon, την πιο πολύτιμη σειρά περιποίησης δέρματος της εταιρείας μέχρι σήμερα, με συστατικά από το θαλάσσιο κόσμο που φωτίζουν και αναζωογονούν το δέρμα σε βάθος.

Λαμπερές καλεσμένες επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου King George, ξεναγήθηκαν στη Boutique Valmont και ενημερώθηκαν εκτενώς για τα νέα προϊόντα απολαμβάνοντας εκλεκτά εδέσματα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

277411 Το GB Spa και η Valmont παρουσίασαν την πολυτελή συλλογή Essence of Gold Sturgeon

Για πρώτη φορά, η Valmont υπερβαίνει το τριπλά κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας DNA σολομού και αξιοποιεί την «τεχνογνωσία» των ειδημόνων στην εκτροφή ψαριών επενδύοντας σε μια ηθική προσέγγιση στην εκτροφή του σπάνιου οξύρρυγχου Ostera. Παρέχοντας μια συμπυκνωμένη δόση νεότητας στο δέρμα, αυτό το πολύτιμο DNA οξύρρυγχου σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων (μαγνήσιο, μαγγάνιο, σελήνιο) της Valmont, μεταμορφώνει την επιδερμίδα συσφίγγοντας τους πόρους και προσφέροντας έναν ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο δέρματος. Τα απαράμιλλα συστατικά που διαθέτει η Essence of Gold Sturgeon την καθιστούν ιδανική για όλες τις ηλικίες που αναζητούν λάμψη και βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος.

Θα τη βρείτε: King George Valmont Boutique (στην είσοδο του ξενοδοχείου King George) Τηλ : 210-3330266 GB Spa στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία Τηλ: 210-3330799

Photo Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.