Εντυπωσιακά ξεκίνησε η 19η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής με πλήθος προσκεκλημένων που παρακολουθήσαν τις επιδείξεις .LAK Lakis Gavalas, Topshop by Sotris και Kathy Heyndels.


image

image

Την έναρξη της 19ης Εβδομάδας Μόδας έκανε το fashion brand .LAK με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά σε ένα prive show. Ο δημιουργικός Λάκης Γαβαλάς, μετά από 6 χρόνια απουσίας από τα catwalks, εξέπληξε τους καλεσμένους του με ένα ανατρεπτικό show, καθοδηγώντας τους στην κουζίνα του χώρου όπου είχε στηθεί ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο σκηνικό, όπου τα αγόρια του show πρωταγωνίστησαν με ιδιαίτερο styling.

image
image
image

Ένα μοναδικό show που μας μετέφερε στο Λονδίνο παρουσίασε το fashion brand Topshop by Sotris με highlight τη συμμετοχή γνωστών Ελληνίδων fashion bloggers που έδωσαν το δικό τους στίγμα on catwalk με μοναδικά νεανικά κομμάτια με rock και punk στοιχεία του Λονδρέζικου στυλ.


image
image

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της συλλογής “Body Sculpture” του γνωστού οίκου μόδας Kathy Heyndels. Πρωταγωνίστησαν οι χρυσαφί τόνοι σε λευκά υφάσματα, θηλυκές διαφάνειες, εντυπωσιακές δαντέλες, ιδιαίτερες λεπτομέρειες από δέρμα καθώς και laser cuts ανοίγματα αναδεικνύοντας το γυναικείο σώμα.

image
image

Στην παρουσίαση συμμετείχε με guest εμφάνιση και ο Νίκος Παπαδάκης, ο οποίος επέστρεψε μετά από 10 χρόνια στο catwalk.

image

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.