Σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση υποδέχτηκε η APIVITA τους δημοσιογράφους, στο νεοκλασικό κτίριο του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», για να γιορτάσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Συλλόγους ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς και την ολοκλήρωση μιας πολύ δημιουργικής χρονιάς.  Η βραδιά κορυφώθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς!

image

image

tumblr inline p26u4nrlV21r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

tumblr inline p26u7sm6GJ1r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

tumblr inline p26u8yIFa81r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ζεστό καλωσόρισμα από τους εκπροσώπους της APIVITA, Λίνα Κοριζή, Ευτυχία Κάζαγλη και Τάσο Τσουκαλά, ο οποίος ως υπεύθυνος του brand APIVITA, τόνισε ότι η APIVITA είναι εδώ μετά από μια σημαντική πορεία 38 χρόνων δυνατότερη από ποτέ, για να ανοίξει μια νέα σελίδα για την ιστορία και το μέλλον του brand, με ευρύτερες δράσεις και συνεργασίες, και να ανταποκριθεί  στις αξίες και στις προσδοκίες όλων. Στη συνέχεια καλωσόρισε τη νέα επικεφαλής του τμήματος Kosmos Brand Development της APIVITA, Ζωή Αγαθόπουλος, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους.

tumblr inline p26u9ok2QW1r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

tumblr inline p26ub5Ctdf1r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

Η βραδιά κορυφώθηκε όταν στη σκηνή ανέβηκε ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, ο οποίος σε μια άκρως εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία ενθουσίασε το κοινό με τις χριστουγεννιάτικες μουσικές ερμηνείες και εντυπωσίασε με τις δικές του αγαπημένες επιτυχίες συνοδεία της ορχήστρας Mobile υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.  Με τη γνωστή του λάμψη και ενέργεια ξεσήκωσε από τα πρώτα λεπτά όλη την αίθουσα, και όλοι μαζί όρθιοι μπροστά στη σκηνή τραγούδησαν και χόρεψαν σαν μια μεγάλη παρέα. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η ερμηνεία του “Blue Christmas” του Elvis Presley, αλλά και του αγαπημένου «Άγια Νύχτα» μαζί με τις χορωδίες Cantabile, Cantabile junior, Δημοτική Χορωδία Νέας Σμύρνης και Χορωδία της ΕΥΔΑΠ, που σκόρπισαν  συγκίνηση και ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

tumblr inline p26ube1Z9H1r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

Ο ίδιος, ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, μίλησε από καρδιάς για τη σημασία της αληθινής και ουσιαστικής προσφοράς και για το σημαντικό έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» . Ως ο πρώτος επίσημος εθελοντής προέτρεψε με τη σειρά του τους δημοσιογράφους να γίνουν κι εκείνοι εθελοντές δότες μυελού των οστών και να μεταφέρουν με τη δύναμή τους το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ.

tumblr inline p26ueohkhS1r56bid 540 Λαμπερά Χριστούγεννα Apivita με όραμα Ελπίδας

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.