tumblr m0qeayvjVI1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

Η σχεδιάστρια Έλενα Τρουλάκη μας συστήνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ξεκινάει, από τα πρώτα της κιόλας βήματα να μας εκπλήσσει. Με ένα βιογραφικό που συνδυάζει καλλιτεχνικές σπουδές από το University of Pennsylvania, Parsons Paris και Rhode Island School of Design, με σπουδές Διοίκηση Επιχειρήσεων από το London Business School, αλλά και προϋπηρεσία στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως τον Emanuel Ungarο, τον  Yves Saint Laurent και τον Matthew Williamson.

tumblr m0qe4ssb7q1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

tumblr m0qec5hzew1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

Τα ρούχα της διακρίνονται από τα υφάσματα, τα οποία και σχεδιάζει η ίδια με τη συνεργασία του Glasgow School of Art, από τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που απεικονίζονται σε αυτά, αλλά και από τη διάχυτη ελληνικότητα που αποπνέουν, απόρροια της ελληνικής της καταγωγής.

 tumblr m0qeeeoSAj1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια των κυκλαδίτικων νησιών ήταν η έμπνευση για τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι ‘11/’12, με κύρια υφάσματα το μετάξι και το βαμβάκι και χαρακτηρίζεται από τα μοναδικά χρώματα του ήλιου, έντονο πορτοκαλί και ροζ του φλαμίνγκο , αλλά και από την αντίθεση του λευκού με το αιγαιοπελαγίτικο μπλε. Οι πιο γήινες αποχρώσεις, όπως το ανοιχτό γκρι και το ναυτικό μπλε συμπληρώνουν τη χρωματική παλέτα και αντικατοπτρίζουν το μοναδικό άρωμα του καλοκαιριού.

 tumblr m0qefuPtiU1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

tumblr m0qegewkse1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

tumblr m0qegmhyvi1r56bid Elena Troulakis, μία νέα ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.