tumblr m1hw6n2kme1r56bid Η Επίσημη Συλλογή Κοσμημάτων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 από την Links of London

Η βραβευμένη εταιρεία κοσμημάτων Links of London, ως επίσημος κατασκευαστής κοσμημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012, παρουσιάζει τις γυναικείες ειδικά σχεδιασμένες συλλογές κοσμημάτων αφιερωμένες στους Αγώνες.  

tumblr m1hw999L9o1r56bid Η Επίσημη Συλλογή Κοσμημάτων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 από την Links of London

Συλλογή Play

Δημιουργήστε τη δική σας ιστορία με την μοναδική συλλογή Play. Επιλέξτε χάντρες και charms εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες  ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 και αιχμαλωτίστε τις αναμνήσεις σας σε εντυπωσιακά κοσμήματα. Σε κάθε βραχιόλι της συλλογής υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν πολλαπλές ασημένιες σειρές με charms, δημιουργώντας ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

tumblr m1hwdo7cqP1r56bid Η Επίσημη Συλλογή Κοσμημάτων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 από την Links of London

Sweetie, Charms & Friendship

Τα επίσημα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 αποτυπώνονται σε πέτρες της συλλογής Sweetie και σε νέα σχέδια της συλλογής Friendship.

tumblr m1hwi04qzo1r56bid Η Επίσημη Συλλογή Κοσμημάτων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 από την Links of London

Συλλογή Entwine

Αντλώντας έμπνευση από το στροβίλισμα που κάνει η κορδέλα της ρυθμικής γυμναστικής, και αποτυπώνοντας την κίνηση αυτή σε δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια και παντατίφ, η συλλογή Entwine προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι πέτρες αγκαλιάζονται με χάρη από σπιράλ σχηματισμό και δημιουργούν πολύτιμα κοσμήματα για κάθε σας εμφάνιση.

Αναζητήστε την Επίσημη Συλλογή Κοσμημάτων των Ολυμπιακών Αγώνων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012 της Links of London και στην Ελλάδα, στα ομώνυμα καταστήματα.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.