Μετά την Alexa Chung, μια νέα καλλιτέχνις αποτέλεσε έμπνευση για τον οίκο Mulberry και τη νέα του τσάντα “The Del Rey”. Πρόκειται για την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lana Del Rey, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική. 

tumblr m2opc7r6X51r56bid Mulberry releases a limited number of Del Rey bags early!

Πρόκειται για ένα μοντέλο που διαθέτει το κλασικό στυλ της Mulberry και παράλληλα μια ρετρό αισθητική, η οποία συμφωνεί απόλυτα με το προφίλ της νεαρής τραγουδίστριας. Η ίδια η Λάνα δήλωσε: «Αγαπώ πολύ το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο συνδυάζει στοιχεία τόσο από την παλιά σχολή του Χόλιγουντ όσο και από τη σύγχρονη εποχή. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι μια κλασική εταιρεία με τέτοιο κύρος έδωσε το όνομά μου σε μια δημιουργία της».

tumblr m2opcz2aPd1r56bid Mulberry releases a limited number of Del Rey bags early!

Η “The Del Rey” θα κυκλοφορήσει σε μια ποικιλία δερμάτων και χρωμάτων.  Το κόστος της θα φτάνει τα $1.000 και θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ της Mulberry από τον Μάιο. Σε τρία όμως κεντρικά καταστήματα, στην Ν.Υόρκη, στο Λονδίνο και τη Σιγκαπούρη η νέα it bag έκανε την εμφάνισή της ένα μήνα νωρίτερα, στα δύο βασικά χρώματα μαύρο και καφέ ταμπά.

tumblr m2opesNhF81r56bid Mulberry releases a limited number of Del Rey bags early!

tumblr m2oph2zUsm1r56bid Mulberry releases a limited number of Del Rey bags early!

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.