image

Mια μεγάλη συλλογή από αρώματα, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, αλλά και αρωματικά χώρου, όπως κεριά, living colognes & linen sprays diffuser σας περιμένουν για να γνωρίσετε από κοντά την πολυτέλεια του οίκου Jo Malone.

image

image

Η Jo Malone, χρησιμοποιώντας το μοναδικό concept Fragrance Combining (συνδυασμός αρωμάτων), υπόσχεται να ξεδιπλώσει το πάθος για νέες αρωματικές εμπειρίες συνδυάζοντας ασυνήθιστα αρωματικά συστατικά και δημιουργώντας κάθε φορά ένα προσωπικό άρωμα.

tumblr inline mffege0GXN1r56bid Jo Malone

Εποχικά κεριά, όπως το νέο Roasted Chestnut θυμίζουν όντως Χριστούγεννα, συλλεκτικές συλλογές με κρέμες σώματος και αρώματα – που μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή σε συνδυασμό.

tumblr inline mffehe0EgX1r56bid Jo Malone

image

Υπάρχει ακόμα και το νέο κουτί Christmas Cracker που περιέχει τρεις αρωματικούς θησαυρούς (άρωμα, κρέμα σώματος, shower gel).

image

Παίρνοντας έμπνευση από τα πάντα γύρω της, η Jo Malone κρατάει πάντοτε μαζί της τη «βιβλιοθήκη των σημειώσεων». Αρώματα που έχουν αναπτυχθεί από οσμές που ανακάλυψε σε όλο τον κόσμο: τις ανθισμένες λεμονιές στο Champs Elysèes, το τσάι πιπερόριζας σε ένα Κινέζικο εστιατόριο. Προωθώντας μια φρέσκια, μοντέρνα ματιά στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα αρώματα, το μοναδικό concept της  Jo Malone Fragrance Combining™ (Συνδυασμός Αρωμάτων) σας δίνει την ελευθερία να εκφράσετε τον εαυτό σας και την ατομικότητά σας. Ένα άρωμα κατά παραγγελία, φτιαγμένο απλά. Η Jo ενθαρρύνει τον καθένα μας να γίνει  αρωματοποιός, ανακαλύπτοντας το δικό του/της μοναδικό “Signature Scent” («υπογραφή αρώματος»). 

image

Για να κάνεις συνδυασμό αρωμάτων, απλά ψεκάζεις μια κολόνια, την αφήνεις να στεγνώσει και μετά ψεκάζεις πάνω της ένα διαφορετικό άρωμα. Διαφορετικά αν προτιμάς,  άπλωσε ως στρώμα ένα body crème πολυτελείας με άρωμα πάνω από bath oil με γλυκιά μυρωδιά. Καθένα από τα 17 αρώματα της Jo είναι σχεδιασμένο  να συμπληρώνει τα άλλα για να σου επιτρέψει να δημιουργήσεις τη δική σου υπογραφή αρώματος (signature scent) και την προσωπική γκαρνταρόμπα αρωμάτων (fragrance wardrobe).

image

Scent Surround™ – Άρωμα για το Σπίτι

Η Jo Malone δημιούργησε τη συλλογή ‘Scent Surround” με την πεποίθηση ότι η μυρωδιά του σπιτιού θα πρέπει να προσκαλεί και να προκαλεί, σαν τη μυρωδιά που φοράς στο δέρμα σου. Μπορείς να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα στο σπίτι με σταγόνες από το «Living Colognes», να αρωματίσεις τα σεντόνια με το «Linen Spray» ή να διακοσμήσεις το σπίτι με τα «Scented Candles» και «Pot Pourri».

tumblr inline mffekpc7Dy1r56bid Jo Malone

Το «Scent Surround™» concept της Jo Malone σε προσκαλεί να δεις το άρωμα ως «εργαλείο διακόσμησης» – γιατί είναι γνωστό ότι ένα οποιοδήποτε σπίτι είναι απλά ατελές χωρίς μια μυρωδιά καλωσορίσματος. 

image

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.