image

Η Vanessa Paradis είναι το πρόσωπο της συλλογής Conscious της H&M αυτή την άνοιξη, φορώντας ρούχα που όχι μόνο ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά είναι και περισσότερο αειφόρα. Η συλλογή είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσης της H&M για ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα και αποδεικνύει ότι υψηλή μόδα μπορεί να δημιουργηθεί και από αειφόρα υλικά.

image

image

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια φορά μοναδικά κομμάτια όπως ένα κίτρινο, ανάλαφρο φόρεμα με βολάν στο τελείωμα ή ένα μιλιτέρ κεντητό jacket με φερμουάρ συνδυασμένο με εμπριμέ παντελόνι. Τα κομμάτια είναι μέρος μιας αισιόδοξης ανοιξιάτικης συλλογής, με ρομαντικά στυλ, όπως ένα μακρύ φόρεμα καθώς και σπορ γραμμές όπως ένα κομμένο jumpsuit και ένα T-shirt φόρεμα με τροπικά σχέδια.

image

image

image

Υπάρχουν επίσης αξεσουάρ, όπως ψηλοτάκουνα με δέσιμο στον αστράγαλο και ολόκληρη η συλλογή έχει φτιαχτεί από πιο αειφόρα υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και Tencel.

image

Η ολοκληρωμένη γυναικεία σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως καθώς και on-line από τις 28 Μαρτίου, μαζί με τις ανδρικές σειρές που περιλαμβάνουν σακάκια, chinos, ethnic σχέδια σε πουκάμισα και σορτς καθώς και μια σειρά με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια για παιδιά και μωρά.

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.