Άλλο ένα Fashion Room Service, που διοργανώνει η ομάδα του περιοδικού Ozon Raw, πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο Y Hotel της Κηφισιάς. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου μετατράπηκαν σε mini showrooms από τους συμμετέχοντες  και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να δοκιμάσουν ακόμα και να αγοράσουν τις δημιουργίες των αγαπημένων τους σχεδιαστών, labels και brands.

image

Το αγαπημένο μου brand κοσμημάτων Angelo di Spirito Rosa μετέφερε για λίγο στη σουίτα του Y Hotel τη μαγική ατμόσφαιρα ενός μεσαιωνικού αλχημείου, με τα μπουκαλάκια και τους δοκιμαστικούς σωλήνες που στόλιζαν τις προθήκες και χρησιμεύουν ως συσκευασίες για τα κοσμήματα.

image

image

Τα κοσμήματα που σχεδιάζουν η Μαριάτζελα και ο Βασίλης, θυμίζουν Καθολικά Rosario, είναι φτιαγμένα από ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους, ακόμα και με διαμάντια, δεμένα σε χρυσό και ασήμι.

image

image

image

image

image

Μοντέρνα, μοναδικά με τη σφραγίδα της Μπέλας Λουλουδάκη με το αρχιτεκτονικό παρελθόν, τα κοσμήματά της εντυπωσιάζουν με τις γεωμετρικές τους φόρμες και δομές.

image

Γεωμετρικοί όγκοι ενοποιούνται, αποκτούν χρώμα και μεταμορφώνονται σε εμπνευσμένες δημιουργίες. Κοσμήματα με βασικό υλικό κατασκευής τον πηλό, άλλωτε “ντυμένα” με χρυσό και ασήμι και άλλωτε με σμάλτο, με προσθήκες κάποιες φορές και άλλων υλικών, όπως οι πολύτιμες πέτρες και το δέρμα.

image

image

image

image

Η Ζωή Γιακουμάτου αγαπούσε από μικρή το χώρο της μόδας και έτσι μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη Νομική αποφάσισε να αλλάξει δρόμο. Παρακολούθησε για δύο χρόνια μαθήματα σχεδίου μόδας και styling και μετά στο Λονδίνο στο Saint Martins, σχέδιο μόδας και σχεδιασμό και κατασκευή κοσμημάτων. Σήμερα, λειτουργεί το δικό της atelier στο Κολωνάκι. Όπως λέει η ίδια, θέλει να ντύσει “γυναίκες από 25 έως 50 ετών, δυναμικές, ανεξάρτητες, με όρεξη για ζωή. Θέλω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να βοηθήσω την ελληνική αγορά με συνεργασίες με μπουτίκ του Λονδίνου και του Μιλάνου, να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες με ρούχα οικονομικά, πρακτικά, φορέσιμα και καλοραμμένα”

image

image

image

image

Οι συλλογές RIEN σχεδιασμένες από την Penny Vomva είναι εμπνευσμένες από το θέατρο, το μπαλέτο, τη ροκ μουσική και τα chic vintage στοιχεία. 

image

Η Penny ακολουθεί στο σχεδιασμό της τις τάσεις της μόδας, αλλά ξεχωρίζει και για το μοναδικό στυλ που θέλει να προσφέρει σε κάθε γυναίκα, με τη δυνατότητα να αποφασίσει η ίδια για το χρώμα και το υλικό του ρούχου, αλλά και των αξεσουάρ. Αγαπημένα μου κομμάτια της συλλογής, οι τσάντες και οι φάκελοι Rien.  

image

image

image

Εντυπωσιακή και η συμμετοχή στο event της Adidas Originals, με τις προχωρημένες δημιουργίες του Jeremy Scott.

image

image

image

Η Μαρία-Φλώρα και η Ολίβια, δημιούργησαν το brand ΣΟΜΦ πριν από περίπου δύο χρόνια. Το ενδιαφέρον μου κέντρισαν τα κολάν και οι μπλούζες που αγκαλιάζουν το σώμα και μοιάζουν με τεράστια εντυπωσιακά τατουάζ. 

image

Η Elisabeth είναι από την Ελλάδα, φοίτησε στο St. Martin’s και το Deep Shallow Exposition είναι η φίρμα χειροποίητων γυαλιών που κατασκευάζει η ίδια. Η συλλογή του brand εκτός από γυαλιά ηλίου, περιλαμβάνει κοσμήματα και vintage αντικείμενα, όλα χειροποίητα και όλα ελληνικά. 

image

image

image

Τη συλλογή V Society σχεδιάζει η πολύ γλυκιά Vaida Pilelyte. Περιλαμβάνει  ευκολοφόρετα και κομψά ρούχα, μεταξωτά, σε παστέλ και γήινες αποχρώσεις.

image

image

Πίσω από το σχεδιασμό των κοσμημάτων Maggoosh βρίσκεται η Margarita Chrissaki, μία νέα κοπέλα που εμπνέεται από τη φύση και δημιουργεί μοναδικά κομμάτια για όλες τις γυναίκες.

image

image

image

image

Στο δωμάτιο του brand Nizal, συνάντησα τη Νικόλ Μπράτσου,με την όμορφη συλλογή της από εντυπωσιακές μπλούζες και ευκολοφόρετα βαμβακερά φορέματα.

image

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.