Το δικό του πωλητήριο, απέκτησε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για το M Shop, έναν σύγχρονο, υψηλής αισθητικής κυλινδρικό χώρο που σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Ανδρέα Κούρκουλα και Μαρία Κοκκίνου και λειτουργεί στο τέλος του φουγιέ των εκδοτηρίων, με πρόσοψη την Βασιλίσσης Σοφίας.

image

image

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει κάθε λογής δώρα, για κάθε περίσταση και κάθε ηλικία. Μουσική, προγράμματα παλαιότερων εκδηλώσεων και εκδόσεις για ιστορικές παραστάσεις, έργα τέχνης, φωτιστικά και κοσμήματα με την υπογραφή Ελλήνων σχεδιαστών, όπως η Μπέλα Λουλουδάκη, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Δανάη Γιαννέλη. Επίσης πρωτότυπα χρηστικά αντικείμενα,  t-shirt, κούπες, σελιδοδείκτες, πρωτότυπες τσάντες, μολύβια και σημειωματάρια σχεδιασμένα ειδικά για το πωλητήριο, καθώς και παιχνίδια και μουσικά παραμύθια.

image

image

image

image

image

image

image

Από το Σάββατο λοιπόν, που έγιναν τα εγκαίνια, έχουμε έναν επιπλέον λόγο να επισκεπτόμαστε το Μέγαρο Μουσικής. Το κατάστημα του Μεγάρου είναι ανοικτό καθημερινά (και το σαββατοκύριακο) από τις 10.00 ως τις 18.00, ενώ τις ημέρες των παραστάσεων στις αίθουσες Χρήστος Λαμπράκης και Δημήτρης Μητρόπουλος η λειτουργία του θα διευρύνεται ως την ώρα έναρξής τους.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.