tumblr inline mjn8zjVjRO1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

Η Vanessa Paradis είναι το πρόσωπο της συλλογής Conscious της H&M αυτή την άνοιξη, φορώντας ρούχα που όχι μόνο ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά είναι και περισσότερο αειφόρα.

tumblr inline mjn91gvatn1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια φορά μοναδικά κομμάτια όπως ένα κίτρινο, ανάλαφρο φόρεμα με βολάν στο τελείωμα ή ένα μιλιτέρ κεντητό jacket με φερμουάρ συνδυασμένο με εμπριμέ παντελόνι. 

Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn93f93cZ1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

Τα κομμάτια είναι μέρος μιας αισιόδοξης ανοιξιάτικης συλλογής, με ρομαντικά στυλ, όπως ένα μακρύ φόρεμα καθώς και σπορ γραμμές όπως ένα κομμένο jumpsuit και ένα T-shirt φόρεμα με τροπικά σχέδια. Υπάρχουν επίσης αξεσουάρ, όπως ψηλοτάκουνα με δέσιμο στον αστράγαλο και ολόκληρη η συλλογή έχει φτιαχτεί από πιο αειφόρα υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και Tencel.

tumblr inline mjn94dSqc91qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn952hiL11qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn96qW8eP1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn97851O01qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

Η ολοκληρωμένη γυναικεία σειρά θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ παγκοσμίως καθώς και on-line από τις 28 Μαρτίου, μαζί με τις ανδρικές σειρές που περιλαμβάνουν σακάκια, chinos, ethnic σχέδια σε πουκάμισα και σορτς, καθώς και μια σειρά με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια για παιδιά και μωρά.

tumblr inline mjn97zRtIo1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn98cm4tz1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn98pzg451qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

tumblr inline mjn990gOHv1qz4rgp Η συλλογή Conscious της H&M

Παράλληλα με το λανσάρισμα της καμπάνιας θα ξεκινήσει το “Η&Μ Conscious garment collecting action”. Οι πελάτες θα μπορούν να φέρουν οποιαδήποτε ανεπιθύμητα ενδύματα, οποιασδήποτε μάρκας,  σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλες τις αγορές της εταιρείας και να λάβουν σε αντάλλαγμα για κάθε τσάντα ανακυκλώσιμου υλικού ένα κουπόνι H&M, με ανώτατο όριο τις δύο σακούλες ανά πελάτη ανά ημέρα. H Η&M είναι το πρώτο κατάστημα που ενθαρρύνει την επιστροφή των ενδυμάτων σε αυτή την κλίμακα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τα ρούχα να καταλήγουν στις χωματερές.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.