Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρυσι το πρώτο Vogue Festival ήμουν σίγουρη, ότι το Β΄ Vogue Festival  δεν θα αργούσε και δεν είχα άδικο. Πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Απριλίου στο Queen Elizabeth Hall του Southbank Centre, στο Λονδίνο, με εντυπωσιακή συμμετοχή και οικοδέσποινα την Editor-In-Chief του περιοδικού, Alexandra Shulman.Το κοινό που το παρακολούθησε είχε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να δει πίσω από τις κλειστές πόρτες του μαγικού κόσμου της μόδας. Δημοσιογράφοι, bloggers, σπουδαστές, μοντέλα, άνθρωποι που απλώς αγαπούν τη μόδα, από όλες τις γωνιές του πλανήτη ήταν εκεί.

image

image

Ανάμεσα στους τυχερούς και εγώ, που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά για δεύτερη χρονιά τη μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας!

image

Η Victoria Beckham, η Alexa Chung, η Cara Delevingne, η Anna Dello Russo, ο Alber Elbaz, ο David Gandy, ο Christopher Kane, ο Michael Kors, η Yasmin Le Bon, ο Mario Testino, η Donatella Versace, η Vivienne Westwood και ο Paul Smith ήταν μερικά μόνο από τα πασίγνωστα ονόματα της μόδας, που πήραν μέρος στο εντυπωσιακό Festival!!

Οι διάσημοι αυτοί άνθρωποι της μόδας και της showbiz, μοιράστηκαν με το κοινό τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους και έδωσαν τις συμβουλές τους, μέσα από μία σειρά ομιλιών και debates, κατά τα οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στους ομιλητές. Κοινός παρονομαστής όλων, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά!

image

Δείτε βήμα βήμα την πρώτη μέρα του Festival

image

Οι αίθουσες Queen Elizabeth Hall και Purcell Room,  στις οποίες πραγματοποιήθηκαν τα debates

image

So…you want to be a fashion designer? Η εναρκτήρια συζήτηση στην οποία πήρε μέρος και η δική μας Mary Katrantzou, η ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια που διαπρέπει στο χώρο της μόδας και παραβρέθηκε για δεύτερη χρονιά στο Vogue Festival.

image

Can Fashion change the world? Η μεγάλη κυρία της μόδας και του ακτιβισμού Vivienne Westwood, ήταν η κεντρική ομιλήτρια σε αυτό το debate.

image

Natalie Massenet, η ισχυρή γυναίκα που βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο luxury e-shop το Net-a-Porter μίλησε για τη ζωή και την πορεία της στο χώρο της μόδας και των επιχειρήσεων και για το πως κατάφερε από το μηδέν να χτίσει την “αυτοκρατορία” της.

image

Behind the scenes of a Vogue Cover shoot  Τα μυστικά για ένα πετυχημένο εξώφυλλο σε περιοδικό μόδας, αλλά και τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί μοιράστηκαν μαζί μας, η fashion director της Vogue Lucinda Chambers, η διάσημη make-up artist Charlotte Tilbuty και το super model Cara Delevingne.

image

Paul Smith και Alexa Chung Ο διάσημος σχεδιαστής μίλησε για τα 40 και πλέον χρόνια πετυχημένης καριέρας και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του βρετανικού στυλ 

image

Mad about the girl Η μεγάλη επιρροή του street fashion και των bloggers στη μόδα του σήμερα, από την Japanese Vogue edtor at large Anna dello Russo και τις διάσημες bloggers Garance Dore και Susie Lau.

image

Ο αγαπημένος Αμερικανός σχεδιαστής Michael Kors με πολύ χιούμορ μίλησε στη Yasmin le Bon για τη δική του πετυχημένη ιστορία.

Την ίδια ώρα στον χώρο του festival λάμβαναν χώρα mentoring panels, όπου οι ενδιαφερόμενοι λάμβαναν προσωπικές συμβουλές από τους ειδικούς για θέματα μόδας, δημοσιογραφίας , styling και σχεδίου. 

image

image

image

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν από τους επαγγελματίες φωτογράφους της Vogue και να κάνουν το δικό τους εξώφυλλο, με αξεσουάρ Chanel. Το  ιδανικό αναμνηστικό για αυτό το διήμερο, γεμάτο από μόδα και ομορφιά.

image

image

Παράλληλα λειτουργούσαν exclusive workshops και makeovers,  όπως το Τhe Vogue braid bar, όπου μπορούσες να δοκιμάσεις trendy χτενίσματα από τα χέρια κομμωτών που συνεργάζονται με τη Vogue  ή να επισκεφτείς το stand του Dior για  smokey eyes ή του YSL ,Beauty lips , για έντονα ζουμερά χείλη! Υπέροχα μακιγιάζ από τους ειδικούς των διάσημων οίκων. 

image

Vogue Festival lips by YSL Δοκίμασα την πιο hot τάση – διπλή απόχρωση στα χείλη φούξια και πορτοκαλοκόκκινο…για τις τολμηρές

image

Στο Vogue braid bar, την πρώτη μέρα επέλεξα το Βοho style

image

image

image

image

image

Με την Lucinda Chambers, Vogue fashion director

image

Με την Alexandra Shulman, Vogue’s editor

image

Διάλειμμα για καφέ και σχολιασμό στο Vogue Cafe

image

image

be continued….

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.