image

image

image

Η δεύτερη μέρα του Vogue festival, ξεκινά με πρώτη καλεσμένη την Victoria Beckham. Το κοινό περιμένει με ανυπομονησία, πως είναι από κοντά, τι φοράει, είναι άραγε τόσο “ξινή” όσο λένε οι φήμες…Την ίδια ώρα ακούγεται μια ανακοίνωση: Απαγορεύονται αυστηρά οι φωτογραφίες, όποιος το κάνει θα αποβληθεί από την αίθουσα. Σημείωση, είναι η πρώτη καλεσμένη που το ζητά και δέχεται να φωτογραφηθεί μόνο από τον επίσημο φωτογράφο της Vogue.

image

image

Εμφανίζεται και όσο κι αν φαίνεται παράξενο – κρίνοντας από τη δημόσια εικόνα της – χαμογελά και σιγά σιγά λύνεται, όλο και περισσότερο, διηγείται τη ζωή της, τις προτεραιότητές της, την αγάπη για τα παιδιά της, το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της ως μητέρα, μιλάει για την αμφισβήτηση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της ως σχεδιάστρια μόδας και αυτοσαρκάζεται …πολύ! Δίνει μια τελείως διαφορετική εντύπωση από αυτή που οι περισσότεροι έχουμε σχηματίσει …είναι έξυπνη, ταλαντούχα, εργατική και με πολύ χιούμορ.

image

Mario Testino, My World and How i live it

Ένας από τους πιο διάσημους φωτογράφους μόδας και όχι μόνο. Μπροστά από το φακό του έχουν περάσει τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz, αλλά και της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.  Η υπογραφή του έχει μπει στα διασημότερα editorial του πλανήτη σε τίτλους όπως Vogue, Vanity Fair και V. ενώ έχει επιμεληθεί και αναλάβει διαφημιστικές καμπάνιες για τους μεγαλύτερους οίκους όπως Burberry, Gucci, Versace, Calvin Klein, Dolce Gabbana, Estée Lauder, Shiseido και Michael Kors με φωτογραφήσεις ή διαφημιστικά φιλμ που εντυπωσιάσαν  για το μοναδικό αισθητικό τους αποτέλεσμα.

image

image

Daisy Lowe, David Gandy, Patsy Kensit Too Fat, too thin…will we ever be content?

Η εικόνα που έχει ο καθένας για το σώμα του, οι δίαιτες, η απόρριψη λόγω των περιττών κιλών, η νευρική ανορεξία, η σημασία της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, μέσα και από τις προσωπικές εμπειρίες των καλεσμένων, συζητήθηκαν σε αυτό το debate.

image

image

image

Alber Elbaz, The dream and reality of fashion 

O άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον Γαλλικό οίκο Lanvin, ο αξιαγάπητος πληθωρικός Alber Elbaz αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο της μόδας και εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν στην αρχή να ανοίξουν οι πόρτες για εκείνον. Άμεσος, με πολύ χιούμορ, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τις συνήθειές του, την αγάπη του για τις γυναίκες, τους συνεργάτες του και τη μόδα. “Η μόδα είναι σημαντική, διότι δημιουργεί ιστορίες και όνειρα. Και η ζωή δεν είναι τίποτα χωρίς όνειρα”.

image

Donatella Versace, A woman of Our Time

H Donatella Versace ξεκίνησε την κουβέντα μιλώντας για τον αδερφό της Gianni Versace. Μετά τη δολοφονία του το 1997, η Donatella η οποία υπήρξε η μεγάλη μούσα του Gianni Versace, έγινε επικεφαλής σχεδιασμού και αντιπρόεδρος της Versace Group.  Ήταν η πρώτη σχεδιάστρια που χρησιμοποίησε διάσημες γυναίκες στις διαφημιστικές της καμπάνιες-όπως η Μαντόνα, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ντέμι Μουρ και πολλές άλλες.  Εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που φόρεσε φλατ παπούτσια και ότι γυμνάζεται εντατικά, φροντίζει ιδιαίτερα τα ολόισια πλατινέ μαλλιά της και βάζει τόνους κρέμα στο πρόσωπο και στο σώμα της.

image

image

image

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις βλέποντας τον David Gandy είναι η εντυπωσιακή ομορφιά του. Είναι σαν να ζωντανεύει μπροστά σου η σελίδα ενός περιοδικού μόδας, ψηλός, γοητευτικός, με υπέροχα μπλε μάτια και έντονο βλέμμα. 

image

image

Αυτό όμως που μου έκανε πραγματικά εντύπωση όταν τον γνώρισα από κοντά, είναι η ευγένεια και η σεμνότητά του, είναι θα έλεγα σχεδόν ντροπαλός, κάτι που δεν περιμένεις από το πιο περιζήτητο ανδρικό μοντέλο παγκοσμίως, με τις άπειρες και πολλές φορές σέξι διαφημιστικές καμπάνιες και φωτογραφίσεις.

image

Χωρίς λόγια…Ι <3 David Gandy!!!!

image

Dior eyes

Smoky eyes from Dior – στο σταντ του Dior είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε ένα από τρία looks που βλέπετε στα σκίτσα. Το δικό μου αγαπημένο το πιο έντονο grey-blue!!!

image

Goody bag – το δωράκι μας από τον Dior

image

Mε την διάσημη blogger Garance Dore

image

To αγαπημένο Vogue Shop

image

Αναμνηστικά μπλουζάκια, λευκώματα, σημειωματάρια, clutches, βραχιολάκια, ήταν μερικά μόνο από τα συλλεκτικά αντικείμενα του Vogue Shop…

image

image

image

Οι δικές μου επιλογές μου, ένα Coach clutch σε υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα, ένα Vogue t-shirt και φυσικά ένα Vogue Keep cup για τον αγαπημένο μου καφέ.

image

Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε το Β’ Vogue Festival, με μια βόλτα στις όχθες του Τάμεση, αποχαιρετώντας το Λονδίνο γεμάτη με καινούργιες εικόνες, εμπειρίες, γνωριμίες!!!

image

image

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.