Θερμή ήταν η υποδοχή και η στήριξη των Αθηναίων στο πρώτο Fashion Revolution Day που πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου το βράδυ στο χώρο του Nixon Bar.

tumblr inline n4t3gzfcif1r56bid To πρώτο Fashion Revolution Day

Οι παρευρισκόμενοι  “τσαλακώθηκαν” οικειοθελώς φορώντας τα ρούχα τους inside out (ανάποδα) και έδωσαν με την παρουσία τους το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη βιομηχανία μόδας, έτσι ώστε πριν από την αγορά ενός ρούχου να σκεφτόμαστε που φτιάχτηκε, από ποιόν και υπό ποιές συνθήκες.

tumblr inline n4t3kaICLT1r56bid To πρώτο Fashion Revolution Day

tumblr inline n4t3isqmLt1r56bid To πρώτο Fashion Revolution Day

Στο screening room της εκδήλωσης, κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ, έχοντας τη δυνατότητα να δει 13 δημιουργίες – installations ανερχόμενων, αλλά και ήδη καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών από τους: Generation Generous, Dani Dogs, Nassos Ntotsikas , John Pan, Madame shou shou, Homesies, Velios School of Art – συμμετοχή της σχεδιάστριας Πόπης Αναστούλη και τεσσάρων ακόμα μαθητών, Buoy, Storydrops και GRACE Atelie de Luxe επηρεασμένα απο το Fashion Revolution Day.

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/views/efrontrow/events/efrontrowarticle/329186/to-proto-fashion-revolution-day.html

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.