Η  σχεδιάστρια μαγιό και beachwear Στεφάνια Φραγκίστα παρουσιάζει τη “Sea Breeze”, τη συλλογή Resort της Pink Sands για τη φετινή άνοιξη.

image

Έχοντας ήδη λανσαριστεί στις αγορές του εξωτερικού, η Resort Collection κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα το ολοκαίνουριο λογότυπο και την ιστοσελίδα του ελληνικού brand που συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια από την ίδρυσή του, κι έχει αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες που ασπάζονται την ίδια φιλοσοφία ζωής με τη δημιουργό του. 

image

Η Resort Collection “Sea Breeze” της Pink Sands μεταφέρει αυτήν ακριβώς την αίσθηση φρεσκάδας κι αισιοδοξίας, αποτελώντας προπομπό της εντυπωσιακής καλοκαιρινής συλλογής, που αναμένεται προσεχώς. Πέρα από μπικίνι αποτελούμενα από σέξι τριγωνάκια ή παιχνιδιάρικα στράπλες με κρόσια, αυτή τη σεζόν την τιμητική τους έχουν τα άκρως θηλυκά ολόσωμα μαγιό: με κλασικά τιραντάκια, με έναν ώμο και αγκράφα, ή halter neck, τα one piece της Resort Collection αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες αποπνέοντας αισθησιασμό. 

image

Τη Resort Collection συμπληρώνουν επίσης αέρινες τουνίκ και φορέματα με snake prints, ένα από τα πιο καυτά fashion trends, μακριές δαντελένιες φούστες, καθώς επίσης και μια limited edition σειρά επίχρυσων 18Κ κοσμημάτων με ημιπολύτιμους λίθους. 

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/views/efrontrow/fashion/efrontrowarticle/330432/pink-sands-resort-collection-2014.html

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.