Η ταινία του Jalil Lespert “Yves Saint Laurent” βγαίνει σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες!

tumblr inline n6pkm06RNg1r56bid Πρεμιέρα με υπογραφή Yves Saint Laurent

Λαμπερή όσο και η καριέρα του Yves Saint Laurent, η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του διάσημου μόδιστρου από τον Jalil Lespert, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Laurence Benaïm και καταγράφει με εντυπωσιακό, αλλά και ευαίσθητο τρόπο την ταραχώδη ζωή του ευφυούς σχεδιαστή μόδας.

Πρεμιέρα με υπογραφή Yves Saint Laurent

Με πρωταγωνιστή τον συγκλονιστικό Pierre Niney στον ομώνυμο ρόλο και συμπρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Guillaume Gallienne στον ρόλο του συντρόφου και μάνατζερ του Saint Laurent, Pierre Bergé, η ταινία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία και αποτελεί μία γνήσια αναπαράσταση της εποχής, από τα πρώτα βήματα της καριέρας του μέχρι τη δεκαετία που εβδομήντα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στους πραγματικούς χώρους όπου έζησε ο Yves Saint Laurent, όπως η διάσημη βίλα στο Marrakesh και το στούντιο όπου σχεδίαζε, ενώ χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικές δημιουργίες του σχεδιαστή από το αρχείο του. 

tumblr inline n6pkp5BphK1r56bid Πρεμιέρα με υπογραφή Yves Saint Laurent

Διαβάστε περισσότερα στο:http://www.in2life.gr/views/efrontrow/iloveit/efrontrowarticle/334570/premiera-me-ypografh-yves-saint-laurent.html

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.