Το Nikkei Floresta  με τον ωραιότερο κήπο της Αθήνας, συνδυάζοντας μαγικά την ιαπωνική με την περουβιανή κουζίνα αποτελεί ακόμη μια φορά το απόλυτο the place to be χάρη στις γευστικές προτάσεις του και τα ταιριαστά signature cocktails. Άλλωστε χάρη σε αυτά διατηρεί την αγάπη των πιστών θαμώνων του και με αυτά θα αποκτήσει νέους φίλους.

56A5215 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

Κλείνοντας αυτό το καλοκαίρι δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας το Nikkei Floresta, άκρως ανακαινισμένο με το εντυπωσιακό υπέροχο, πολύχρωμο μπαρ του, μπορεί να περηφανευτεί ότι έχει κατακτήσει πολλές και σπουδαίες διακρίσεις, χάρη στην τόλμη του να παρουσιάζει τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς.  

56A5228 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

56A4480 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας
56A4505 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

Η φετινή σεζόν, λοιπόν, δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Το μενού του Nikkei Floresta για μια ακόμη φορά υπογράφει ο executive chef Νίκος Ψηλός (ex-Zuma) και οι chef de cuisine Δημήτρη Κατσάρας  και Ιβάν Νετσιταϊλένκο, εξασφαλίζοντας μια υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και το πάθος τους για τη δημιουργία εκλεκτών γεύσεων.

56A5158 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

56A5020 2 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

Οι γευστικές προτάσεις του Nikkei Floresta έχουν ισχυρές Japanese fusion βάσεις και χρησιμοποιούν πρώτες ύλες από την Ελλάδα, μια τάση που πρωτοξεκίνησε πέρσι και λατρεύτηκε από το κοινό, αφήνοντας ξεκάθαρα το στίγμα της στην αθηναϊκή εστιατορική σκηνή.

56A4674 2 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

Ανάμεσα στις επιλογές ξεχωρίζουν ο black cod με grapefruit miso και συνοδεύεται με χόρτα, το nigiri με βασιλικό καβούρι και γκρεμολάτα τζίντζερ, τα langosta bao buns με χειροποίητα ψωμάκια bao, φρέσκο αστακό και ντελικάτη Nikkei mayo sauce και το chicharrón de pescado, το τραγανό φιλέτο γλώσσας με yuzu-kosho sauce.

56A4470 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας
56A4624 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

56A4870 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

Εννοείται, φυσικά, ότι οι λάτρεις του κρασιού δεν θα μείνουν παραπονεμένοι στο Nikkei Floresta: για αυτούς υπάρχει μια άκρως ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που εμπλουτίζεται διαρκώς. 

56A4709 Nikkei Floresta, ο απόλυτος  γαστρονομικός προορισμός της Αθήνας

Nikkei Floresta: Κλεομένους 2, Πλ. Δεξαμενής, Κολωνάκι, Αθήνα 106 73,

(ξενοδοχείο St. George Lycabettus)

Τηλέφωνο: 21 0723 9366 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.