Η Astir Marina Βουλιαγμένης άνοιξε και επίσημα τις πύλες της την Τετάρτη 29 Μαΐου, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και τον ελληνικό τουρισμό. 

Το «παρών», μεταξύ άλλων, στα επίσημα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θέλοντας να θαυμάσουν από κοντά την Astir Marina, η οποία σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους πιο σύγχρονους περιβαλλοντικούς όρους και τα αυστηρότερα κριτήρια διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων, ως προς το σύνολο της κατασκευής και των λειτουργιών της. 

a306117 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, WALID ABU-SUUD, ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖHΔΑΚΗΣ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Να σημειωθεί ότι χαιρετισμό στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Co-CEO της AGC Equity Partners, Walid Abu Suud, εκπροσωπώντας το σύνολο των μετόχων, καθώς και η CEO Astir Palace Vouliagmenis, Πέννυ Ζαγλαρίδου. 

a306118 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
 ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ, ΠΕΝΝΥ ΖΑΓΛΑΡΙΔΟΥ


Η Astir Marina Βουλιαγμένης, εκτός από μία σύγχρονη εγκατάσταση ελλιμενισμού σκαφών, αποτελεί ταυτόχρονα έναν πολυτελή shopping προορισμό. Διάσημοι οίκοι μόδας, όπως είναι οι Louis Vuitton, Loro Piana, Dior, Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Zegna, Rolex, Dolce & Gabbana Casa, Off-White, Orlebar Brown, Zeus+Dione, Polo Ralph Lauren, Golden Goose, Dyson, Alós Eyewear και Karkalis έχουν αποκτήσει το δικό τους κατάστημα στην Astir Marina Βουλιαγμένης. Φυσικά, η Astir Marina Βουλιαγμένης διαθέτει σημαντικά services από τις εταιρείες Revithis Real Estate, EKKA Yachts Sanlorenzo Lounge και Ipirotissa για τον ανεφοδιασμό των yachts. Σημείο συνάντησης για όλους αποτελεί ήδη η κορυφαία pasticceria Cova Astir Marina, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται ένθερμα και η έλευση του Bagatelle Astir Marina που θα προστεθεί στους χώρους εστίασης για τους επισκέπτες. 

306197 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης


Κορυφαία στιγμή στη βραδιά των εγκαινίων υπήρξε το σάλπισμα των ελλιμενισμένων σκαφών που ήχησαν σε συντονισμό, σηματοδοτώντας συμβολικά την επίσημη έναρξη της νέας εποχής της Astir Marina Βουλιαγμένης. 

a306121 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ
a306134 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
ΝΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, EΛΙΑ ΚΕΝΤΡΩΤΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΔΑΜΗ
a306163 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
FILIPPO RICHERI, XAΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
a306183 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
 ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
a306188 Eπίσημα εγκαίνια για την Astir Marina Βουλιαγμένης
ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ, ΣΑΛΩΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.