Ο Tom Ford παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer, εμπνευσμένη από την αστραφτερή αντανάκλαση του ήλιου σε κρυστάλλινα νερά, που μαγνητίζει με καινοτόμες συνθέσεις για τα χείλη, ηλιόλουστες σκιές ματιών και ένα φωτεινό highlighter.

TFB DigitalCrops 2024 SoleilSummer EyeQuad 1920x1080 Η νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer Tom Ford

Στον πολυτελή κόσμο του TOM FORD, η συλλογή Soleil ενσαρκώνει την αδιαπραγμάτευτη αναζήτηση του ήλιου και της πολυτέλειας, εκεί όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ και η μία μέρα διαδέχεται την επόμενη.

ΝΕΟ LIQUID LIP BLUSH

Μια ωδή στο Soleil Lip Blush, η εμβληματική σύνθεση που αλλάζει απόχρωση, κάνει το ντεμπούτο της ως υγρό balm που εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπεται σε ένα εξατομικευμένο ροζ tint, ενισχύοντας το φυσικό χρώμα των χειλιών. Εμπλουτισμένο με έλαιο jojoba και ηλιόσπορου, αυτό το λαμπερό υγρό balm περιέχει ρινίσματα χρυσού για εντυπωσιακή λάμψη.  

888066150258 SOLEIL SUMMER LIQUID LIP BLUSH v6 NS Η νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer Tom Ford

ULTRA- SHINE LIP COLOR

Αυτή η ανάλαφρη σύνθεση για τα χείλη συνδυάζει την εύκολη εφαρμογή ενός lip color, τη λάμψη ενός lip gloss και την πλούσια ενυδάτωση ενός balm. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και έλαιο από άνθη χαμομηλιού, αποτυπώνεται σε συλλεκτικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από ποθητούς προορισμούς.

888066157728 SOLEIL SUMMER ULTRASHINE EXT 31 ILE D AMOUR SHADOW NS VTO Η νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer Tom Ford

31 Île d’Amour – a warm red coral

33 Plage Nue – a light peach pink

34 Rose Irisé – a warm berry

EYE COLOR QUAD

Αυτό το κουαρτέτο μεταξένιων σκιών ματιών χαρακτηρίζεται από λαμπερή βάση που διαβαθμίζεται και διάφανες αποχρώσεις για το τελείωμα που παραπέμπουν σε κρυστάλλινα νησιωτικά νερά. Η νέα Soleil Eye Color Quad στην απόχρωση Emerald Dusk παρουσιάζει αποχρώσεις που αναδεικνύουν άψογα το σχήμα των ματιών με μία μόνο κίνηση.

888066156349 SOLEIL SUMMER EYECOLORQUAD EMERALD DUSK S Η νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer Tom Ford
01 Emerald Dusk  – bronze και taupe αποχρώσεις συνδυάζονται με το θερμό χρώμα της βανίλιας και το βαθύ teal.

GLOW HIGHLIGHTER

Ένα μεταξένιο λαμπερό υβριδικό highlighter σε μορφή gel και πούδρας που προσδίδει μια ιριδίζουσα, υγιή λάμψη. Η αέρινη σύνθεσή του προσδίδει στην επιδερμίδα τη λάμψη του καλοκαιριού. 

888066150231 SOLEIL SUMER HIGHLIGHTER GOLDEN NS P 2000 Η νέα συλλεκτική συλλογή make up Soleil Summer Tom Ford

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.