Tο DEOS, το νέο brand του ομίλου Myconian Collection Hotels & Resorts και μέλος της συλλογής The Set Collection άνοιξε τις πόρτες του, προσφέροντας μια ακόμα μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

a5692 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Το DEOS έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί ώστε να προσφέρει μια εμπειρία που προχωρά πολύ πιο πέρα από το “κάτι νέο και διαφορετικό”. Κομίζει ένα περιβάλλον με προσωπικότητα, στην οποία έχει ενσωματωθεί ο αυθεντικός χαρακτήρας της Μυκόνου στην ολότητά του. Ένα περιβάλλον επιμελημένο με πάθος,  σχεδιασμένο από τους GM Architects με σαφές όραμα για το μέλλον του ταξιδιού.

drz deos 5369 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Ο νέος προορισμός αντλεί από τις νησιωτικές ρίζες και την τεχνογνωσία της οικογένειας Δακτυλίδη, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα φαινόμενο στον τομέα των υπηρεσιών φιλοξενίας, όπου και δραστηριοποιείται από το 1979.

a5390 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Το δέος, η ποίηση, η λύτρωση. Το DEOS αντλεί το όνομά του από όσα απλόχερα προσφέρει στον άνθρωπο η ομορφιά της Φύσης που το περιβάλλει, ανάγοντας τη διαμονή σε μια εμπειρία κάθαρσης.

a5416 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Συνώνυμο αυτού που αισθάνεται κανείς ατενίζοντας, από την κορυφή του λόφου στον οποίο δεσπόζει το DEOS, την πανοραμική θέα προς την πόλη της Μυκόνου και τους διάσημους ανεμόμυλους. Εδώ μπορεί κανείς να αφήσει το βλέμμα του ελεύθερο από κάθε βάρος και κάθε περιορισμό, να πλανηθεί στο παλιό λιμάνι, στα γειτονικά νησιά της Δήλου, της Σύρου και της Τήνου, να αγγίξει την άκρη του ορίζοντα. 

a5000109652 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Κοιτάζοντας προς την πισίνα από την ταράτσα του DEOS, το κέντρο βάρους μας μετατοπίζεται. Οι άνεμοι της Μυκόνου μας σηκώνουν στα φτερά τους παραδίδοντάς μας στην ψευδαίσθηση μιας αβαρούς αιώρησης ανάμεσα σε θάλασσα και ουρανό, με το χάδι του ήλιου στο δέρμα και τις ψιθυριστές υποσχέσεις της Σελήνης στ’ αυτιά. Το Αιγαίο όμως δεν είναι μόνο ησυχία, απομόνωση και περισυλλογή: η ζωή, πανταχού παρούσα, μας περιμένει σε όλη τη δόξα της νυχτερινής, έντονης εκδοχής της στη Χώρα, που απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια.

drz deos 5442 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Αν σε κάτι συμπυκνώνεται το σύστημα αξιών που συνθέτουν την προσωπικότητα του DEOS, αυτό είναι η ολιστική επικοινωνία και η ενιαία οντότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εδώ, η αρχιτεκτονική έχει δημιουργήσει με δεξιοτεχνία και επινοητικότητα τις προϋποθέσεις για ροή.

a5261 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Ο Galal Mahmoud, διευθύνων σύμβουλος της GM Architects, προσέγγισε το όλο δημιουργικό εγχείρημα τοποθετώντας στο κέντρο την εμπειρία του επισκέπτη: του ανθρώπου που περιηγείται τον χώρο και βιώνει τις εκλεκτές στιγμές που του προσφέρονται εσωτερικά και εξωτερικά αυτού. Μέσα από αυτή τη διάθεση γεννήθηκε μια σύγχρονη κυκλαδίτικη γραμμή που ακολουθεί όσα σοφά διδάσκει το ολόφωτο τοπίο του Αιγαίου.

a 5764 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Η σύνδεση μεταξύ του τόπου και όσων περικλείει το DEOS ως προορισμός επιτυγχάνεται και ενισχύεται σημαντικά από αισθητικές επιλογές όπως οι ρουστίκ τοίχοι από μυκονιάτικη πέτρα, η κυριαρχία των ενδημικών ειδών αυτοφυούς χλωρίδας και τα γραφικά ανοίγματα που πλαισιώνουν επιλεκτικά τη θέα.

a5998 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Τα δωμάτια, σχεδιασμένα να προσφέρουν μια εμπειρία που προσιδιάζει απόλυτα σε εκείνη μιας ιδιωτικής κατοικίας, εξασφαλίζουν κάθε σπιτική άνεση, αλλά και τις προϋποθέσεις για μια πλήρη απόδραση από τη ρουτίνα.

a5558 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

a5126 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

a 5171 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από τη ζεστασιά ενός λιτού μινιμαλισμού, ο οποίος εδράζεται σε φυσικές υφές και υλικά. Η αισθητική εδώ έχει τη δική της φωνή, μια φωνή που αφηγείται την ιστορία πίσω από την τέχνη των χειροποίητων έργων τέχνης που συνθέτουν το περιβάλλον ενός προσωπικού καταφυγίου. 

a5134 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Τα άφθονα μαρμάρινα μπάνια διαχωρίζονται διακριτικά από τους κομψούς χώρους του καθιστικού, που καταλήγουν σε μεγάλα ανοίγματα. Οι γραφικές βεράντες, άψογα διαμορφωμένες και επιπλωμένες, σκιάζονται από πέργκολα και προσκαλούν στην ένωση με το υγρό στοιχείο. Είτε με πισίνα είτε με τζακούζι, πλαισιώνουν την απόλυτη  πολυαισθητηριακή εμπειρία- μια εμπειρία που περικλείει όλα όσα χαρακτηρίζουν το DEOS. Βυθίζοντας τους επισκέπτες σε κάτι εντελώς άυλο, προσφέρουν ένα οπτικό ανάλογο της απέραντης υδάτινης έκτασης που έχει συγκινήσει και εμπνεύσει τον άνθρωπο από την αρχαιότητα. 

a5846 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

as 5942 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Το DEOS  αποδεικνύει την επιμονή και την πίστη στην ολιστική φροντίδα μέσα (και) από τους προσεκτικά σχεδιασμένους, εξιδεικευμένους χώρους ευεξίας, που μας καλούν να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας. Ξεκινώντας από το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και τους χώρους για πιλάτες και γιόγκα, μπορούμε να συνεχίσουμε κάνοντας χρήση του εντυπωσιακό σπα- που διαθέτει εσωτερική πισίνα, χώρο χαλάρωσης, σάουνα και ατμόλουτρο. Οι αποκλειστικές θεραπείες εφαρμόζονται ενσωματώνοντας κορυφαία προϊόντα περιποίησης και απογειώνονται χάρη στις μοναδικές συνθέσεις από τοπικά αιθέρια έλαια, που παρασκευάζονται ειδικά για το DEOS.

a5709 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Ακόμη και η διάσημη γαστρονομική εμπειρία που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Myconian Collection εδώ αντλεί τη γοητεία της από την επιστροφή στις ρίζες. Στο DEOS γευόμαστε μια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας και κουλτούρας, βασισμένη σε τοπικά υλικά και εποχιακά προϊόντα. Έναν ύμνο στη μεσογειακή διατροφή, που δίνει νοστιμιά σε κάθε ώρα της ημέρας-  από τα πλούσια πρωινά μέχρι και τα ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα.

a5000109951 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

a5000109955 Myconian DEOS το νέο ξενοδοχείο, όαση αρμονίας, αυθεντικότητας και γαλήνης

Ύμνος που γνωρίζει την πιο πλούσια, εντυπωσιακή του μορφή στο fine dining με γεύσεις που όντως προκαλούν δέος- είτε τις γευτεί κανείς στους ατμοσφαιρικούς εσωτερικούς χώρους, είτε κάτω από το φως των αστεριών. 


Περισσότερες πληροφορίες για το DEOS στο: https://www.deosmykonos.gr/ 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.