Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, το Glow Fabulous Café έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη!

GLOW200 0585 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του
Η διευθύντρια του περιοδικού GLOW Σταυρούλα Κλειδαριά, η εκδότρια του περιοδικού GLOW Νανώ Κουγιουμτζόγλου και ο Νίκος Αλιάγας cover star του 200ου τεύχους.

To Glow Fabulous Café άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε στις 11:00 πλήθος καλεσμένων του με την εκλεπτυσμένη αισθητική αύρα του να κυριαρχεί παντού στον χώρο.

GLOW200 0030 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του

Tο ειδικά σχεδιασμένο GLOW 200 επετειακό illustration από την designer Θεανώ Πετρίδου, έντυσε με ευρηματικό τρόπο, όχι μόνο το εσωτερικό και εξωτερικό του café με τις υπερμεγέθεις γραφιστικές εφαρμογές του, αλλά τις ποδιές του προσωπικού, τους ειδικά για την περίσταση custom-made serving trays, το curated by Glow signature menu καθώς και τα tailor-made επετειακά coffee cups.

GLOW200 0025 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του

GLOW200 0350 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του

Στον κεντρικό χώρο του café, ένα επετειακό video με sneak peeks και backstage teasers σε ένα ειδικά διαμορφωμένο mega projection ανέδειξε με μοναδικό τρόπο τα 200 τεύχη του περιοδικού ως ένα νεύμα στον πολύπλευρο έντυπο κόσμο.

GLOW200 0117 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του

Οι καλεσμένοι καθόλη τη διάρκεια της ημέρας είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το “Callista Crafts Lounge” στο mezzanine του Glow Fabulous Café, όπου παρουσιάστηκε αποκλειστικά η Glow 200 Anniversary Limited Edition Collection by Callista Crafts, μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.

GLOW200 0612 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του

Τον παλμό στον χώρο έδωσε η μουσική, που είχε την υπογραφή του all time classic fashion brand Converse, το οποίο παρουσίασε το Converse Cruise Guide, έναν οδηγό πόλης, με τα favorite spots του brand, ξεκινώντας τη διαδρομή από το one day only experience, GLOW Fabulous Café. Με πιο intimate διάθεση, 20 καλεσμένες παρευρέθηκαν σε ένα διαδραστικό και άκρως ενδιαφέρον private lunch από το iconic brand, Porsche. O κεντρικός άξονας της συζήτησης βασίστηκε στο statement της νέας Panamera “Choose Boldly”. Παράλληλα, η beauty partner Shiseido δημιούργησε το “Shiseido Penthouse”, προσφέροντας μια exclusive supreme beauty experience στις προσκεκλημένες.

GLOW200 0423 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του

Η γιορτινή ατμόσφαιρα απέκτησε επιπλέον λάμψη με το Glow 200 Anniversary cocktail party x Patrón super premium tequila, όπου 200 καλεσμένοι βίωσαν την απόλυτη secret εμπειρία. Στην κορύφωση της βραδιάς, η μεγάλη έκπληξη αποκαλύφθηκε με τη ζωντανή παρουσία της ηχηρής προσωπικότητας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους.

GLOW200 0508 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του
Η εκδότρια του περιοδικού GLOW Νανώ Κουγιουμτζόγλου και ο Νίκος Αλιάγας, cover star του 200ου τεύχους

Ο cover star, Νίκος Αλιάγας, έκανε live την εμφάνισή του, μιλώντας για όσα τον συνδέουν με το GLOW και δίνοντας σε όσους βρίσκονταν στο cocktail party την ευκαιρία να το αποκτήσουν υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Το unique celebration event απογειώθηκε με τα signature cocktails made by Patrón super premium tequila και τις μουσικές επιλογές του Dj Χάρη Πάνου!

GLOW200 0523 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του
Νίκος Αλιάγας, cover star του 200ου τεύχους

Με την υπογραφή του πολυβραβευμένου creative agency YARD, που ανέλαβε την επιμέλεια και παραγωγή του project και τη σημαντική συμβολή της AEGEAN, τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών των καλεσμένων, το Glow 200 Fabulous Café που στεγάστηκε στο Café Restaurant Moldee, αποτέλεσε μια ιδιαίτερη στιγμή-ορόσημο στην ιστορία του GLOW.

GLOW200 0799 AS To περιοδικό GLOW γιορτάζει τα 200 τεύχη του
Η ομάδα που σχεδίασε και υλοποίησε το project του GLOW 200 Anniversary Ελεονώρα Κανάκη, Μάρα Ταμπάκη, Σταυρούλα Κλειδαριά & Νανώ Κουγιουμτζόγλου.

Μαζί σηματοδότησε την έναρξη της συλλογής του GLOW 200 anniversary unique secret experiences που πρόκειται να ακολουθήσουν μέσα στον Απρίλιο.


Φωτογραφίες credits: POVstudio by Ektoras & Christina

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.