H JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία, παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη συλλογή της NordicMood με έπιπλα και είδη διακόσμησης για το σπίτι.

Η εκδήλωση, που τείνει να γίνει θεσμός και προάγγελος της περιόδου των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων “Gazarte”, στο Γκάζι.

α298323 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk

α298287 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk
Στέλιος Καφαντάρης, Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας

Οι καλεσμένοι της JYSK, εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο και το interiordesign, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή της για τη χειμερινή περίοδο 2023-24, που με τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά της JYSK ανέδειξε όλα τα πλεονεκτήματα του σκανδιναβικού design και τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

α298289 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk
Πλάτων Παπαγιανόπουλος
α298320 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk

Για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο και φυσικά για τη JYSK, τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά συνώνυμο της θαλπωρής που στη Δανία αποτελεί μία φιλοσοφία ζωής, γνωστής παγκοσμίως με το όνομα “hygge”.

IMG 3527 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk
Ευφροσύνη Πολυζώη

Για να καλωσορίσει από νωρίς τη φετινή περίοδο των εορτών, η JYSK λανσάρει τη νέα συλλογή NordicMood παρουσιάζοντας μία σειρά από τα απόλυτα σκανδιναβικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γιορτινό σπίτι.

α298325 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk

Η νέα συλλογή ενσωματώνει διαχρονικά στοιχεία των παραδοσιακών σκανδιναβικών Χριστουγέννων, όπως καρδούλες, έλατα και αστεράκια και, βέβαια, τα πιο συμπαθητικά σκανδιναβικά ξωτικά με τα χαρακτηριστικά μυτερά καπέλα τους.

α298294 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk
Τζένη Οικονόμου, Τάνια Νικολοπούλου.

Εμπλουτισμένες και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του κλασικού πράσινου και του κόκκινου, συμπληρώνουν το ξύλο σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, δίνοντας ένα αποτέλεσμα χρωματικών συνδυασμών που αγκαλιάζουν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα σε έναν εορτασμό χαρούμενης νοσταλγίας.

α298307 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk
Κατερίνα Μαντά, Γιώτα Παναγιώτου
α298318 Σκανδιναβικά Χριστούγεννα στη Jysk

Η νέα NordicMood συλλογή για τα Χριστούγεννα είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα JYSK και στο e-shop JYSK.gr, ώστε οι πελάτες της σε όλη την Ελλάδα να έχουν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν να απολαύσουν την αδιαμφισβήτητα καλύτερη εποχή του χρόνου.


Photos: Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.