Κορυφαία ελληνικά brands με διεθνή παρουσία ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το νέο πρόσωπο της AEGEAN

H AEGEAN, έχοντας εισέλθει εδώ και καιρό σε ένα νέο κύκλο δημιουργίας και ανάπτυξης ολοκληρώνει την ανανέωση της εταιρικής της εικόνας, παρουσιάζοντας τις νέες στολές της, σε συνεργασία με το κορυφαίο ελληνικό brand Zeus+Δione.

photo 4 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Οι νέες στολές που δημιουργήθηκαν υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και το σχεδιασμό του Marios Schwab, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τη φιλοσοφία της AEGEAN και τη νέα εταιρική της εικόνα, ενσωματώνοντας, τα χαρακτηριστικά της γνωρίσματα, κώδικες και σύμβολα. 

photo 1 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Με φόντο τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, συνδυάζουν την παράδοση με τον μοντέρνο σχεδιασμό, δίνουν έμφαση στη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη, συνεισφέροντας στο όραμα της εταιρίας για τη νέα εποχή και τη συνεχή βελτίωση τόσο της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών, όσο και της καθημερινότητας των ανθρώπων της.

photo 2 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Η πρόταση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Zeus+Δione, περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία σε κλασικές φόρμες. 

photo 3 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

photo 5 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Παράλληλα, σε συνεργασία με την εταιρεία KORRES που πρωτοπορεί στην  κατηγορία των φυσικών καλλυντικών, παρουσιάζεται ένα σύγχρονο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Το επαγγελματικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας που χαρακτηρίζει τη συλλογή μακιγιάζ της KORRES, εγγυάται την άψογη εμφάνιση και την άνεση του προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. 

KORRES x AEGEAN 1 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο look που περιλαμβάνει προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη και την επιδερμίδα, η KORRES γίνεται πρεσβευτής της ελληνικής ομορφιάς προσκαλώντας πλήρωμα και επιβάτες να μυηθούν στις ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής στο Αιγαίο μέσα από μία χρωματική παλέτα που αντανακλά το αιγαιοπελαγίτικο φως και τη λάμψη του ελληνικού ήλιου.

KORRES x AEGEAN 2 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Το νέο πρόσωπο της AEGEAN έρχεται ως αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας των τριών ελληνικών εταιρειών AEGEAN, Zeus+Δione και KORRES που μοιράζονται κοινές αξίες και ταυτόχρονα πρεσβεύουν με επιτυχία και επί σειρά ετών τη χώρα μας στο εξωτερικό.  

photo 6 Η AEGEAN παρουσιάζει τις νέες στολές της και το νέο make up look των πληρωμάτων της

Από χθες, 23 Οκτωβρίου, οι πιλότοι, τα πληρώματα και το προσωπικό εδάφους της AEGEAN θα καλωσορίζουν τους επιβάτες της με τις νέες στολές, ολοκληρώνοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο την ανανέωση της νέας εταιρικής εικόνας της.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.