Με το λανσάρισμα της νέας Skin Caviar Luxe Cream, η La Prairie ερμηνεύει εκ νέου την πρώτη δημιουργία της συλλογής Skin Caviar που πρωτοεμφανίστηκε το 1987. 

2023.10.05 LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM 7 Η La Prairie αποκαλύπτει τη νέα Skin Caviar Luxe Cream 

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκα στο ανανεωμένο luxury corner της La Prairie στο Attica Golden Hall, για το λανσάρισμα της νέας Skin Caviar Luxe Cream. Απόλαυσα τη θερμή υποδοχή, την πολυτέλεια και το pampering και ενημερώθηκα για όλα τα beauty news του πολυτελούς οίκου περιποίησης της επιδερμίδας!

IMG 1640 2 Η La Prairie αποκαλύπτει τη νέα Skin Caviar Luxe Cream 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΕΠΑΝΑΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ

Η Skin Caviar Luxe Cream είναι το σύμβολο, το οποίο αποτελεί την κληρονομιά του οίκου και χαρακτηρίζεται ως τολμηρή, μοναδική και ισχυρή. Όπως όλα τα σύμβολα της La Prairie, η Skin Caviar Luxe Cream είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή της. Σε σχέση με το πρώτο της λανσάρισμα, η μυστική φόρμουλα έχει εξελιχθεί, περιλαμβάνοντας κάθε φορά μία νέα καινοτομία με κύριο πρωταγωνιστή το χαβιάρι. 

2023.10.05 LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM 3 Η La Prairie αποκαλύπτει τη νέα Skin Caviar Luxe Cream 

Το 2023, οι επιστήμονες της La Prairie αλλάζουν σελίδα κάνοντας το επόμενο βήμα στην ανόρθωση και σύσφιξη δίνοντας ζωή στην επιδερμίδα. Συνδυάζοντας για πρώτη φορά τα νέα Caviar Micro-Nutrients με το Caviar Premier, η νέα Skin Caviar Luxe Cream στοχεύει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού της επιδερμίδας και στην αποκατάσταση της νεανικής της όψης. 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ

Το χαβιάρι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν που, όπως ανακάλυψαν για πρώτη φορά οι επιστήμονες της La Prairie πριν από 35 χρόνια, προσφέρει στην επιδερμίδα θρέψη και πολλαπλά οφέλη. Τώρα, για πρώτη φορά, η La Prairie αποκάλυψε μια βασική πτυχή της θρεπτικής δύναμης του χαβιαριού – την ικανότητά του να ενεργοποιεί το μεταβολισμό της επιδερμίδας. 

2023.10.05 LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM 2 Η La Prairie αποκαλύπτει τη νέα Skin Caviar Luxe Cream 

Με το πέρασμα των χρόνων, ο μεταβολισμός της επιδερμίδας επηρεάζεται μειώνοντας την  αποτελεσματικότητά του. Ένα πλούσιο και τέλεια ισορροπημένο κοκτέιλ θρεπτικών συστατικών διεγείρει τις κύριες οδούς του μεταβολισμού, οι οποίες ενισχύουν την αρχιτεκτονική της επιδερμίδας και αναστρέφουν τα σημάδια γήρανσης. Εμπνευσμένη από αυτό το φαινόμενο, για πρώτη φορά η La Prairie έχει εφαρμόσει μια πατενταρισμένη διαδικασία βιολογικού μετασχηματισμού του φυσικού χαβιαριού. 

2023.10.05 LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM 4 Η La Prairie αποκαλύπτει τη νέα Skin Caviar Luxe Cream 

Το αποτέλεσμα είναι τα Caviar Micro-Nutrients, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή με περισσότερα από 300 διαφορετικά φυσικά θρεπτικά συστατικά που διεγείρουν το μεταβολισμό της επιδερμίδας. Συνδυάζοντας τα Caviar Micro-Nutrients και το Caviar Premier για πρώτη φορά, η ανανεωμένη Skin Caviar Luxe Cream στοχεύει στη θρέψη και ενεργοποίηση των κυττάρων βελτιστοποιώντας την αναδόμησή τους και αποκαθιστώντας τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Το Caviar Premier βοηθά στην έναρξη δραστηριοτήτων αναδόμησης των κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ τα Caviar Micro-Nutrients παρέχουν ενέργεια με στόχο τη βελτιστοποίηση αυτών των δραστηριοτήτων. Μια εξαιρετική συνέργεια, για εκπληκτική ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.  Η σύνθεση της νέας Skin Caviar Luxe Cream ενισχύεται με το πατενταρισμένο Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα™ της La Prairie με στόχο την αύξηση της δύναμης του χαβιαριού. Η επιδερμίδα αποκτά νέα ζωή ενώ τα αποτελέσματα της ανόρθωσης, σύσφιξης, λείανσης και θρέψης είναι εμφανώς ορατά.  

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ & ΥΦΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

H εμβληματική ενυδατική κρέμα Skin Caviar Luxe Cream με βασικό συστατικό το χαβιάρι, είναι διαθέσιμη σε δύο ξεχωριστές υφές που η καθεμία παρέχει την ίδια εκπληκτική ανόρθωση στην επιδερμίδα. Η Skin Caviar Luxe Cream είναι πλούσια και βελούδινη, ενώ η Skin Caviar Luxe Cream · Sheer είναι η ελαφριά και αέρινη.  Οι ενυδατικές κρέμες είναι τοποθετημένες μέσα στο χαρακτηριστικό δοχείο σε χρώμα μπλε του κοβαλτίου που αποτίει φόρο τιμής στα έργα της καλλιτέχνιδας Niki de Saint Phalle. Η επανασχεδιασμένη συσκευασία είναι πλέον ελαφρύτερη από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο γυαλί. Η νέα Skin Caviar Luxe Cream αποτελεί σύμβολο βιώσιμης πολυτέλειας.

2023.10.05 LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE Η La Prairie αποκαλύπτει τη νέα Skin Caviar Luxe Cream 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ SKIN CAVIAR

Η Skin Caviar τελετουργία ανόρθωσης και σύσφιξης ξεκινά με την εφαρμογή της λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion για ενυδάτωση, προετοιμάζοντάς την επιδερμίδα. Το βλέμμα επαναπροσδιορίζεται με την εφαρμογή των προϊόντων Skin Caviar Eye Lift και Skin Caviar Luxe Eye Cream για ανόρθωση και σύσφιξη της περιοχής των ματιών. Συνεχίζουμε με την εφαρμογή του εκχυλίσματος Skin Caviar Harmony L’Extrait το οποίο αναπλάθει, προσδίδει όγκο και μειώνει τις γραμμές, ενώ ο ορός Skin Caviar Liquid Lift, αψηφά τη βαρύτητα, παρέχοντας άμεση αίσθηση ανόρθωσης. Η τελετουργία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας: Skin Caviar Luxe Cream ή Skin Caviar Luxe Cream Sheer για ανόρθωση, σύσφιξη και θρέψη. Το τελευταίο βήμα της πρωινής τελετουργίας επισφραγίζεται με την εφαρμογή του αντηλιακού Cellular Swiss UV Protection Veil.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.