Πριν λίγες ημέρες βρέθηκα, για μια σύντομη απόδραση, στην όμορφη Λυών και είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το spa της Cinq Mondes και να απολαύσω ένα super treatment προσώπου. Τη θεραπεία Supreme Ko-Bi-Do facial. Μια βαθιά αναζωογονητική θεραπεία που δρα σαν φυσικό λίφτινγκ, και τονώνει το δέρμα του προσώπου, γνωστή ως παραδοσιακή φυσική τεχνική ομορφιάς (Ko-Bi-Do) στην Ιαπωνία. Το treatment ενισχύεται με τη χρήση της αντιγηραντικής σειράς προϊόντων Géto Suprême και του κυλίνδρου νεφρίτη για την αποτοξίνωση του δέρματος και την επαναφορά της κυκλοφορίας της ενέργειας.

IMG 0248 1 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Τοποθετημένο στην καρδιά του Hôtel-Dieu, ένα εμβληματικό μέρος της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Λυών, το νέο spa της Cinq Mondes είναι σχεδιασμένο γύρω από ένα σύμπαν που σέβεται τις Τελετουργίες ομορφιάς του κόσμου, προσφέροντας τα πιο αναζωογονητικά «ταξίδια».

IMG 0247 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Πίσω από μια γυάλινη πόρτα, η αίθουσα τσαγιού με βότανα μας βυθίζει στο εκλεπτυσμένο και περιβάλλον σύμπαν της Cinq Mondes.

image002 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Οι διαφορετικοί χώροι, όπως το χαμάμ και η σάουνα με τοίχο φτιαγμένο από άλατα διαφόρων χρωμάτων αποτελούν μία πραγματική εμπειρία περιποίησης και ευεξίας.

IMG 0256 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Περιγραφή των 50 κινήσεων μασάζ του Ko Bi Do 

IMG 0257 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Οι 50 κινήσεις Ko Bi Do συγκεντρώθηκαν σε 5 χειρωνακτικές τεχνικές μασάζ

• Το ζύμωμα της επιδερμίδας: Μοναδική τεχνική οξυγόνωσης των 33 μυών του προσώπου που καταπολεμούν την εγκατάσταση ρυτίδων. Αυτή η τεχνική διεγείρει τα 2 κύρια νεύρα του προσώπου, το τριγωνικό και το πρόσωπο, το οποίο τροφοδοτεί όλους τους μυς με νεύρα και είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία τους.

Αυτή η τεχνική «γεμίζει» ορατά το δέρμα.

• Σύμβολο Aschmer : Πίεση της παλάμης των χεριών στα μάτια που επιβραδύνει τον παλμό και τη πίεση του αίματος.

Η πίεση πάνω στους βολβούς ματιών διεγείρει το οφθαλμικό νεύρο, και ξυπνά αυτόματα το νεύρο πνευμόνων/εντέρων, επιβραδύνει τον παλμό και φέρνει βαθιά χαλάρωση στο σώμα.

• Ενεργειακό μασάζ πάνω στους Μεσημβρινούς : Διεγείρει τους 5 μείζονες μεσημβρινούς του σώματος ενεργώντας στο νευρικό σύστημα ως συντονιστής πίεσης. Οι Μεσημβρινοί διεγείρουν τις πράξεις αποτοξίνωσης, πέψης, αποστράγγισης, καταπράυνσης του νους και ρυθμίζουν την ενέργεια του αίματος στο σώμα. Η θεραπεία δημιουργεί επίσης μια χαλάρωση στην περιοχή του σώματος την οποία διεγείρει το μασάζ.  

• Περιφερειακή και εγγύς *Dermapuncture®: το ενεργειακό μασάζ των εγγύς μεσημβρινών στο πρόσωπο φέρνει αποτοξίνωση και σωματική και ψυχολογική αναζωογόνηση. Η περιφερειακή πίεση στο σώμα ενισχύεται την ενεργειακή πράξη στο πρόσωπο.

• Χειρωνακτικές τεχνικές ανόρθωσης (Lifting) : Εξομαλύνονται και σβήνονται τα χρόνια σημάδια γήρανσης ενώ αναδιαμορφώνεται το περίγραμμα του προσώπου.

IMG 0251 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Η φιλοσοφία της Cinq Mondes βασίζεται στην πεποίθηση ότι το δέρμα είναι το ζωτικό μας αισθητήριο όργανο.

Συνδυάζοντας την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, το αποτέλεσμα και την απόλυτη χαλάρωση, τα πρωτόκολλα θεραπείας του Cinq Mondes χρησιμοποιούν μια αποκλειστική χειροκίνητη τεχνική βελονισμού χωρίς βελόνες: Dermapuncture®.

IMG 0250 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Η συγκεκριμένη τεχνική που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με διεθνείς επιστήμονες, ειδικούς σε διαχρονικές πρακτικές όπως η Ayurveda και η Shiatsu, διεγείρει και εξισορροπεί τις ενεργειακές ροές του οργανισμού χάρη στα εξειδικευμένα χέρια των επαγγελματιών της μάρκας. 

Οι Ταοϊστές αλχημιστές πάντα υποστήριζαν ότι η έκκριση νεφρίτη (Yu Ye) είναι ένα κύριο συστατικό των φίλτρων αθανασίας, και επομένως  αυτός ο πολύτιμος λίθος διατηρεί την ομορφιά. Η δημοφιλής παράδοση αποδίδει επίσης ακόμα περισσότερες αρετές στο νεφρίτη, ακριβώς όπως το κεχριμπάρι, η επαφή μαζί του προάγει τη χαλάρωση. Φορώντας το πάνω στο δέρμα, ανακουφίζει τα νεφρά και ενισχύει την ενέργεια της καρδιάς. Προσφέρει βαθύ και ευχάριστο ύπνο όταν χρησιμοποιείται τακτικά στο πρόσωπο, επιπλέον από την αποβολή των τοξινών χάρη στη καθαριστική του δράση.

IMG 0259 Μια αναζωογονητική επίσκεψη στο Cinq Mondes Spa Grand Hôtel-Dieu de Lyon

Απολαύστε τις θεραπείες CINQ MONDES και στα Orloff Day Spa Life Gallery, Εκάλη & Theoxenia Palace, Κηφισιά

SHOP ONLINE: www.orloffbeauty.gr

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.