10 Urban Roof Radisson Blu Park: Η νέα all day φυσική επιλογή του αθηναϊκού lifestyle 

DJI 0390 3 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Σε μια «ιπτάμενη» τροπική όαση που ξορκίζει την αστική μονοτονία με υψηλή αισθητική, κοσμοπολίτικα cocktails που επιμελείται ο ταλαντούχος Δημήτρης Παπαϊωάννου και γαστρονομικές γεύσεις που υπογράφει ο διακεκριμένος σεφ, Hervé Pronzato. Κι όλα αυτά με την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και το Πεδίο του Άρεως σε πρώτο πλάνο. Το 10 Urban Roof είναι εδώ για να ανεβάσει την αθηναϊκή ευζωία στα ύψη που της αξίζουν.  

DSCF5868 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Με μια εξωτική πισίνα να δεσπόζει στο χώρο, ένα τροπικό μπαρ σε ρόλο απαραίτητου backdrop για ένα -χαλαρό μεν, απόλυτα κοσμοπολίτικο δε- ποτό μετά το γραφείο και ένα υπερυψωμένο εστιατόριο να σημειολογεί για τις υψηλές γεύσεις που θα δοκιμάσεις εδώ, το Pool Bar Restaurant 10, στον δέκατο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park, χρησιμοποιεί μια πλειάδα τροπικών φυτών και τη φυσική κομψότητα των ακατέργαστων υλικών ως  «ανάχωμα» στη βουή και τον έντονο «αέρα» της πόλης.

DSCF2341 2 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Η πρωτεύουσα ξετυλίγεται γύρω σου, καθώς εσύ περιτριγυρίζεσαι από μπανανιές, στερλίτσιες και lounge μουσικές. Η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, το Πεδίο του Άρεως απλώνονται ολόγυρά σου, ενώ χαλαρώνεις στην καρδιά αυτού του μοναδικού τριγώνου, εδώ όπου, σαν στο μάτι του κυκλώνα, επικρατεί η απόλυτη νηνεμία. 

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Οι φυσικοί κορμοί των δέντρων -σήμα κατατεθέν- στο ισόγειο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park -που εδώ και χρόνια κινείται στη φιλοσοφία του urban nature, συνδέοντας την αστική αισθητική με το πράσινο του όμορου σχεδόν πάρκου του Πεδίου του Άρεως- ανηφορίζουν στον 10ο όροφο του κτηρίου για να εξελιχθούν σε μια τροπική όαση.

DSCF2461 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Από τη γη στον ουρανό και από το lobby στο urban roof, το interior design «ανθίζει» και δημιουργεί έναν μοναδικό κήπο στην καρδιά της Αθήνας.  Τα φυσικά υλικά, η γήινη χρωματική αρμονία και η τροπική βλάστηση ξεδιπλώνουν την απλότητα του μεγαλείου τους στα διάφορα επίπεδα του 10.

DSCF2665 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Ο χώρος μοντέρνος και μαζί εξωτικός, κομψός και συγχρόνως easy going, φέρει την υπογραφή της αρχιτέκτονα Αφροδίτης Μπονάτσου. Οι καθαρές γραμμές στο σχεδιασμό αναδεικνύουν τη φυσικότητα των υλικών και η γήινη χρωματική βάση εμπλουτίζεται με αποχρώσεις του πράσινου. 

Η ΠΙΣΙΝΑ 

Είναι η αζούρ πρωταγωνίστρια αυτού του επιπέδου. Στο κεντρικότερο σημείο του 10, η πισίνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον με το τροπικό βαθύ γαλαζοπράσινο χρώμα της. Τα gazebo sunbeds -που το βράδυ μεταμορφώνονται αριστουργηματικά σε αναπαυτικούς καναπέδες- προσθέτουν πολλούς πόντους στυλ σε αυτό που αποκαλούμε «απόλαυση by the pool».

DSCF2375 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

DSCF3493 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ο Hervé Pronzato, ένας από τους πιο δημιουργικούς σεφ που έχουν περάσει από την ελληνική γαστρονομική σκηνή, επιστρέφει στα περί της υψηλής γεύσης του Radisson Blu Park και αυτή τη φορά υπογράφει το μενού του 10. 

DSCF5892 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Το rib eye με άγρια μανιτάρια, πουρέ τοπιναμπούρ και τερίνα πατάτας σε σάλτσα Porto, το ριζότο με λευκά σπαράγγια, guanciale, πεκορίνο και φουντούκια ή το λαυράκι σε σάλτσα καρύδας, με μοσχολέμονο, κόλιανδρο και κρέμα αβοκάντο, είναι η νέα comfort «διάλεκτος» του δημιουργού, με βάση τη μεσογειακή κουζίνα «πασπαλισμένη» όμως με ασιατικές πινελιές.


Οι ελληνικές -στην πλειοψηφία τους- πρώτες ύλες, εμπλουτίζονται από εξωτικά στοιχεία, δημιουργώντας έναν ενδιαφέροντα και άκρως γευστικό διάλογο ανάμεσα στη Μεσόγειο και την Ασία.


DSCF5104f To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

ΤΟ ΜΠΑΡ

Σε αυτή τη μπάρα – έργο τέχνης που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε rainforest και σύγχρονο βιτρό, ο guru των cocktails Δημήτρης Παπαϊωάννου, από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς στη σκηνή των bar στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, φέρνει τα handmade λικέρ και τις μαρμελάδες του για να δημιουργήσει τις πιο γευστικές και stylish υγρές αλχημείες του.

DSCF5920 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

07 46781 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

Πισίνα, εστιατόριο, μπαρ: Η τριλογία των αισθήσεων είναι εδώ για να σε παρασύρει στο ρυθμό της! 

DSCF2296 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

DSCF2454 To ολοκαίνουργιο rooftop του εμβληματικού ξενοδοχείου Radisson Blu Park

INFOS

10 Urban Roof 

Radisson Blu Park, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10

10ος όροφος

τηλ.: 210 88 94 550

website: www.10urbanroof.com

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.