To Aegea Blue επιστρέφει ως το πιο φυσικά όμορφο, αόρατο καταφύγιο της Μεσογείου. Η απόλυτη απόδραση για αυτούς που θεωρούν πολυτέλεια τη σύνδεση με την ομορφότερη φύση του Αιγαίου και την αποσύνδεση από οτιδήποτε θυμίζει συμβατικότητα.

IMG 6187 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο
Η παραλία του Ζόργκου

Τα μαρμάρινα ειδώλια αποτελούν τη σημαντικότερη δημιουργία της κυκλαδικής τέχνης και αποτελούν έμπνευση για το Οικόσημο του AEGEA BLUE, αλλά και της διακόσμησής του, δηλωτικό αυτού του θερέτρου, διαφορετικό από τα άλλα στο βορειότερο μέρος της Άνδρου, ακριβώς πάνω από μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδος αυτή του Ζόργκου!

aegea blue presidential villa andros island greece 05 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Αυτό το καλοκαίρι, το Aegea Blue, όνειρο ζωής για τον γιατρό – ιδιοκτήτη και “ψυχή” του resort Ακύλα Αναγνωστίδη, μας ξανασυστήνεται! Ο κ. Αναγνωστίδης ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και ταξιδεμένος, μας συνεπήρε με τις διηγήσεις του, μιλώντας για το όνειρό του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για την υλοποίησή του. Πάντα δίπλα του οι δύο γιοί του, ο Φίλιππος και ο Ιάσονας που είναι εκεί για να εξυπηρετήσουν τους φιλοξενούμενους.

aegea blue presidential villa andros island greece 04 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

IMG 2096 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

IMG 8424 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Το resort αποτελεί ένα απόμερο καταφύγιο μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, ιδανικό για τους φυσιολάτρες, για αυτούς που αγαπούν το απόλυτο γαλάζιο του Αιγαίου, τα μελτέμια και τις ειδυλλιακές διακοπές μέσα σε ένα σκηνικό γεμάτο χρώματα, μυρωδιές και την πιο εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο.

blue villas aegea blue andros island 03 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

IMG 6137 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Ήλιος, φως, πέτρα, πολυποικιλιακό φυσικό τοπίο, πράσινα νερά και ένα ελαφρύ αεράκι να σου θυμίζει ότι βρίσκεσαι στις Κυκλάδες μέσα σε ένα καταπράσινο χωριό, όπου δεσπόζουν χρυσά δέντρα ελιάς και πικροδάφνες γύρω από το αμφιθέατρο, που αγκαλιάζει το κεντρικό σημείο του Aegea Blue. Εκεί βρίσκεται και η αφαιρετικά όμορφη πισίνα του resort– αποτελώντας το απόλυτο meeting place για όλες τις ώρες.

IMG 6134 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Η διαφορετικότητα του Aegea Blue εντοπίζεται στην εξαιρετική αρχιτεκτονική και στη θέση του εφόσον είναι έτσι χτισμένο ανάμεσα σε θάλασσα και βουνά, ώστε να προστατεύει τον ταξιδιώτη από τους βόρειους ανέμους και να του χαρίζει κάθε στιγμή της ημέρας τοπία και χρώματα που σου κόβουν την ανάσα.

aegea blue presidential villa andros island greece 13 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Η Άνδρος, αλλιώς Υδρούσα φημίζεται για το άγριο, καταπράσινο τοπίο της και αποτελεί μια μικρογραφία της Ελλάδας! Έχει ψηλά βουνά, πολλές χαράδρες, μικρά ποτάμια, κοιλάδες φυτεμένες με αμπέλια, τρεχούμενα νερά, κυπαρίσσια, βελανιδιές, οπωροφόρα δέντρα, ελιές, ιαματικές πηγές. 

IMG 6135 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Το Aegea Blue απεικονίζει τις ιδιαιτερότητες του νησιού έχοντας πλούσιες γεωγραφικές αντιθέσεις και συνδυάζοντας το ξερό κυκλαδίτικο τοπίο με την πλούσια βλάστηση και τα άφθονα νερά μέσα σε ένα πανέμορφο και μοναδικό στις Κυκλάδες θέρετρο.

grand blue villa andros island aegea blue 07 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Χτισμένο έτσι, ώστε να θυμίζει κυκλαδίτικο χωριό απαρτίζεται από 24 βίλλες -από 40 τ.μ. έως 400 τ.μ. – οι περισσότερες με θέα στην παραλία του Ζόργκου, ιδανικές για παρέες, οικογένειες, ζευγάρια, retreats και special occasions.

aegea blue presidential villa andros island greece 10 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του φετινού καλοκαιριού και γνωρίστε από κοντά το ομορφότερο θέρετρο μόλις 2 ώρες από την Ραφήνα και μισή ώρα από το λιμάνι του Γαυρίου με αυτοκίνητο.

IMG 2104 Aegea Blue, το γαλάζιο του Αιγαίου και η υπέροχη φύση το καθιστούν ιδανικό καταφύγιο

Περισσότερα εδώ: www.aegeablue.gr

     

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.