H σειρά Beauty on the Go σάς προσκαλεί και φέτος να απολαύσετε το skincare ritual της Valmont όπου κι αν βρίσκεστε, μέσα από 13 εμβληματικά προϊόντα σε travel-friendly εκδοχή.

Μια βαλίτσα γεμάτη ομορφιά! Η συλλογή των mini-luxuries της Valmont περιλαμβάνει 13 εμβληματικά προϊόντα του ελβετικού brand σε travel-friendly εκδοχή – ιδανικά τόσο για τις διακοπές αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας στην πόλη.

VALMONT BEAUTY ON THE GO SUITCASE CLOSED Summer Valmont on the Go

Oι μικροί πολύτιμοι θησαυροί της Valmont σχεδιάστηκαν με σκοπό να σας προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία περιποίησης όπου κι αν βρίσκεστε. Ανακαλύψτε τα star products του brand – ανάμεσά τους ο Ορός Προσώπου Moisturizing Booster, για άμεση ενυδάτωση και μεταφορά υαλουρονικού οξέος στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας αλλά και η Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Restoring Perfection SPF50 που προσφέρει παράλληλα αντηλιακή προστασία. 

VALMONT BEAUTY ON THE GO SUITCASE Summer Valmont on the Go

Beauty snacking με τη Valmont

Υιοθετήστε το πιο διασκεδαστικό skincare trend που θα διατηρήσει τη λάμψη και την υγιή όψη της επιδερμίδας σας ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών. Τα pampering miniatures της Valmont λειτουργούν ως μικρά «σνακ» ομορφιάς που προσφέρουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Το άγχος, η αφυδάτωση, η έκθεση στη ρύπανση, η έλλειψη ενέργειας, η απώλεια ζωντάνιας ή η απλή κούραση – όλες οι απαιτήσεις του δέρματος καλύπτονται με τη συλλογή Beauty on the go.


image001 5 Summer Valmont on the Go

Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας και απολαύστε ένα άμεσο boost ενέργειας, εντατική ενυδάτωση καθώς και στοχευμένη περιποίηση σε σημεία του προσώπου που εκτίθενται καθημερινά σε επιβαρυντικούς παράγοντες όπως το στρες, η περιβαλλοντική ρύπανση και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας.

VALMONT Beauty on the Go Mini Luxuries 2 Summer Valmont on the Go

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 Comments
  • Ιωαννα Γεωργουλη
    7 Οκτωβρίου, 2023

    Θα ήθελα να αγοράσω το συλλεκτικό βαλιτσακι με τα 13 προϊόντα travel friendly .που μπορώ να το βρω;;; ευχαριστω