Το μεγαλύτερο Shopping Event του Καλοκαιριού, ευαισθητοποιημένο με το έργο που υπηρετεί το Φιλανθρωπικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1975, σε συνέχεια πρωτοβουλίας της κυρίας Κλώντιας Κατσαρά, και εποπτεύεται από το αρμόδιο Υπουργείο για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, ενώνει τις δυνάμεις του με τους 50 Έλληνες σχεδιαστές & Ελληνικά brands που λαμβάνουν μέρος στο The Pop Up Project, και αφιερώνουν όλα τα έσοδα από ειδικά επιλεγμένες δημιουργίες, στους σκοπούς των Παιδικών Χωριών SOS.

a293345 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας, Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Λίνα Βαϊάνου, και ο Πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS, Αντώνης Αλακιώτης

“Υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς τη φροντίδα, την προστασία και την καθοδήγηση που χρειάζονται. Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι εκεί για τα παιδιά, τους νέους και τις οικογένειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτό το σοβαρό ζήτημα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να συνεισφέρουμε ένα μικρό λιθαράκι στο τεράστιο αυτό έργο” ήταν το μήνυμα των δύο οικδεσποτών του The Pop Up Project, της Φαίης Μπέη και της Ιλεάνας Ισμυρίδη, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

a293336 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Το The Pop Up Project γιόρτασε πανηγυρικά την 21η διοργάνωση του με ένα απόλυτα επιτυχημένο Shopping Event, στη δροσιά των κήπων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στο “σπίτι” της διοργάνωσης, μιας και πρόκειται για τη μοναδική που διαδραματίζεται στο εμβληματικό Μουσείο της Κηφισιάς, για εμπορικούς σκοπούς!

293386 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Ιωάννα Σακελλαρίου, Πόπη Καλαϊτζή, Κωστής Χατζηδάκης, Φαίη Μπέη
a293371 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Νικόλας Κατσαρός, Κατερίνα Γκαγκάκη

Οι νέες SS23 συλλογές από τους Έλληνες δημιουργούς που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσαμε μέσα από τα The Pop Up Projects, objects για το σπίτι, μαγιό και σανδάλια με τις πιο αγαπημένες υπογραφές, τα ομορφότερα κοσμήματα αλλά και outfits από limited edition collections για τις κοντινές ή πιο μακρινές μας αποδράσεις στην θάλασσα, ολομέταξα ή από φίνο βαμβάκι φορέματα και καφτάνια, είναι μέρος μόνο όσων το πιο κομψό απαιτητικό κοινό της πόλης, “It” Girls και fashion enthusiasts, είχε τη δυνατότητα να επιλέξει, πάντα με την καθοδήγηση των ίδιων των σχεδιαστών.

a293337 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Αντωνία Καρρά, Ζωή Κέρος

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, μας υποσχέθηκαν το μεγαλύτερο shopping event από οποιαδήποτε προηγούμενo, με καλοκαιρινά vibes και αστείρευτο κέφι.

a293375 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Ιλεάνα Ισμυρίδη, Μαρία Παπαθανασίου, Ισμήνη Νταφοπούλου
a293351 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Κατερίνα Καμίση, Αγγελική Αγγελίδη, Σάντυ Μπήτρου, Τέντυ Γερουλάνου
a293363 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Δέσποινα Καϊσίδου, Χρυσιάννα Ανδριoπούλου

Το μεγαλύτερο shopping event που ξεκίνησε από τις 10 το πρωί, εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό πάρτι, υπό τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του Pepper 96,6 Κώστα Παπαζέτη.

293373 Το The Pop Up Project υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS
Ρούλα Γιαννοπούλου, Φαίη Μπέη, Ζωή Πυθαρούλη

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Ας βοηθήσουμε τα Παιδικά Χωριά SOS να υπηρετήσει τους σκοπούς του, που δεν είναι άλλοι από τη βοήθεια των οικογενειών αυτών, να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και αγάπης όπου τα παιδιά θα μεγαλώνουν σαν παιδιά, απολαμβάνοντας πλήρως όλα τα δικαιώματά τους.

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.