Κορυφαίας ποιότητας πρώτη ύλη. Ανεπιτήδευτη μαγειρική μαεστρία, αναγνωρισμένη και βραβευμένη. Εγκάρδια φιλοξενία.

Εάν η αυθεντική ελληνική ψαροφαγία είχε όνομα, θα λεγόταν Παπαϊωάννου. Συνώνυμο με το εκλεκτό ψάρι και τα ολόφρεσκα θαλασσινά, όπως συστήνονται στο πιάτο παρέα με τις καλύτερες εποχικές πρώτες ύλες και τη μαγεία της απλής προσέγγισης στη γεύση. Μίας προσέγγισης όπου πρωταγωνιστεί η Ελλάδα σε όλο της το μεγαλείο.

α MYKONOS 1 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Η ιστορία ξεκινά από τη δεκαετία του ’90 στα στενά του Πειραιά, όπου ο Γιώργος Παπαϊωάννου μαθαίνει τα μυστικά της θαλασσινής κουζίνας από τον πατέρα του, στο εστιατόριο της οικογένειας.

OU MYKONOS 3 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Την άνοιξη του 2013 ο Γιώργος ανοίγει τις πόρτες του εστιατορίου Παπαϊωάννου στον εμβληματικό, πλέον, χώρο όπου και θα γινόταν ένας σύγχρονος αστικός μύθος. Με φόντο τη μαρίνα του Μικρολίμανου, η κλασική πια, εμπειρία Παπαϊωάννου αποκτά ένα αισθητικό περιβάλλον υψηλής αξίας μαζί με το αλμυρό άρωμα της θάλασσας που τόσο του ταιριάζει.

PAPAIOANNOU MYKONOS 4 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Λίγα χρόνια αργότερα, το 2021, το γαστρονομικό ταξίδι Παπαϊωάννου βρίσκει μία ακόμα στέγη, αυτή τη φορά σε ένα κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα στην περιοχή του Κεφαλαρίου, στα βόρεια της πόλης. Την ίδια χρονιά, η επιτυχία βρίσκει τον Παπαϊωάννου να ανοίγει έναν νέο χώρο στη Βουλιαγμένη, στην καρδιά της ολοένα ανερχόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας, όπου προσαράζει το εστιατόριο για άλλο ένα εντυπωσιακό κεφάλαιο στην ιστορία της γεύσης. 

PAPAIOANNOU MYKONOS 2 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Με σεβασμό στη βιωσιμότητα και την εποχικότητα, το μενού του Παπαϊωάννου παραμένει εστιασμένο στις αυθεντικές γεύσεις που αναδεικνύουν κάθε φορά την ποιότητα της πρώτης ύλης. Πιστό στην παράδοση και ανοιχτό στην εξέλιξη, παραμένει πάντα ένα χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς στην εστίαση.

PAPAIOANNOU MYKONOS 5 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Ο Ιούνιος του 2023 βρίσκει τον δραστήριο Παπαϊωάννου να βάζει ξανά πλώρη, με βάρκα του την άριστη ποιότητα και πανιά του την επιβράβευση από ένα πιστό κοινό, που συνδέει άμεσα το όνομά του με την πιο ιδιαίτερη εμπειρία ψαροφαγίας στην Ελλάδα. Στα βραβεία FNL Best Restaurants, στην κατηγορία «Εστιατόριο για ψάρι», κερδίζει για πρώτη φορά αστέρι το εστιατόριο στο Καβούρι, ενώ διατηρεί για άλλη μία χρονιά το δικό του, το εστιατόριο στον Πειραιά.

α MYKONOS 1 2 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Επόμενο λιμάνι του Παπαϊωάννου, η Μύκονος. Μακριά από τη βοή της Χώρας, στον όμορφο και γραφικό οικισμό του Αγίου Στεφάνου, το εστιατόριο Παπαϊωάννου είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Μυκόνου: Εδώ, οι ρυθμοί αλλάζουν και ο χρόνος γύρω από το τραπέζι παίρνει άλλη αξία. Μακριά από τα πάρτι και τα clubs του νησιού, το αυθεντικό πρόσωπο του ελληνικού καλοκαιριού φοράει το καλύτερό του ηλιοβασίλεμα και γράφει το επόμενό του κεφάλαιο με πρωταγωνιστές, όπως πάντα, την άψογη πρώτη ύλη και την αυθεντική εμπειρία που υπογράφει το όνομα Παπαϊωάννου, ξανά και ξανά, εδώ και δεκαετίες. 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 

  • PAPAIOANNOU MYKONOS 10 1 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο
  • βMYKONOS 8 1 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο
  • γ MYKONOS 7 1 Το εστιατόριο Παπαϊωάννου στη Μύκονο

Πειραιάς – Ακτή Κουμουνδούρου 42, Μικρολίμανο, 18533, Πειραιάς, 2104225059
Κηφισιά – Κολοκοτρώνη 32, Κεφαλάρι, 145632, Κηφισιά, 2107546046
Βουλιαγμένη – Ηλίου 2, Βουλιαγμένη, 16671, 2111001117
Μύκονος – Άγιος Στέφανος, Μύκονος, 84600, 2289 220200

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.