Tα πολυκαταστήματα attica παρουσίασαν την ανανεωμένη εικόνα των γυναικείων τμημάτων και τα νέα brands που φιλοξενούν στο attica City Link στο κέντρο της Αθήνας!

Tο attica City Link στην καρδιά της πόλης γέμισε με το πιο ενημερωμένο fashion crowd, influencers και celebrities, οι οποίοι ανακάλυψαν τα attica fashion treasures, καθώς και τα νέα brands του πολυκαταστήματος που έχουν εμπλουτίσει το γυναικείο section!

a828390 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Φοίβη Παναγιωτοπούλου Βίκυ Καγιά
a828380 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Ευγενία Σαμαρά Φοίβη Παναγιωτοπούλου Ευγενία Δημητροπούλου
a828406 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Έβελυν Καζαντζόγλου


Oι προσκεκλημένοι ακολούθησαν την ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή και περιηγήθηκαν στους ανανεωμένους, μεγαλύτερους κατά 4.000 τ.μ., 4ο και 5ο όροφο του attica City Link, ανακαλύπτοντας όλα τα key-fashion κομμάτια της σεζόν και συμμετέχοντας σε υπέροχες εκπλήξεις.

a828412 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Μαίρη Βυτινάρος Χάρης Ντάβλας
a828434 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
a828457 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Χριστίνα Μαρία Κράββαρη Μίνα Μπιράκου Ελένη Στασινοπούλου Ίρις Λεονταρίτη

Η περιήγηση στους ορόφους έγινε συνοδεία του super-premium Malfy Gin στα pop up bars του ιταλικού brand, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν από τη γνωστή φωτογράφο μόδας, Ιωάννα Χατζηανδρέου, στο υπέροχο fashion studio, με γραφικά που δημιούργησε ο artist Akis Akila.

IMG 6428 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Ευφροσύνη Πολυζώη

Η περιπέτεια στην attica fashion wonderland ξεκίνησε στο welcome point του 4ου ορόφου, όπου είχαν στηθεί εντυπωσιακά δέντρα από τη Fleria, πάνω στα οποία ήταν κρεμασμένα floral βραχιόλια, κολιέ και μπουτονιέρες που μοιράστηκαν στους καλεσμένους καθώς και μια experience map card που τους βοήθησε να περιηγηθούν στον 4ο και 5ο όροφο.

a828459 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου Αλίκη Κλειτσάκη

Πρώτη στάση για όλους ήταν το corner της Callista που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια και παρουσίασε την τέχνη της χειροποίητης τσάντας! Επόμενοι σταθμοί ήταν η Mantility που συνεργάστηκε με τον illustrator Cacao Rocks, ο οποίος ζωγράφισε live ένα μεταξωτό μαντήλι, η Marc O’ Polo, όπου οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν και φωτογραφήθηκαν σε ένα σκηνικό που θύμιζε σουηδικό κήπο, η Sandro , όπου είδαν πρώτοι τη νέα capsule collection του brand Sandro X Louis Barthélemy, εμπνευσμένη από το Μαρόκο, αλλά και η Wildwood.

a828460 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Μικαέλλα Αδάμη Γιώργος Πράσινος Έλφη Αλεξανδρόγλου

Τέλος, οι καλεσμένοι έκαναν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι περνώντας στον νέο χώρο beachwear από το corner της Sun of a Βeach, αλλά και από τον τελικό σταθμό του experience path, τη Havaianas, όπου απολαμβάνοντας παγωτό, γνώρισαν τη νέα καλοκαιρινή συλλογή του brand. 

IMG 6427 Aνανεωμένη εικόνα και νέα brands στο attica City Link 
Ευφροσύνη Πολυζώη Ντενίζ Γιατρά

Photos Papadakis Press

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.