Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για το Καλοκαίρι 2023

Η V i c h y , Νο1 μάρκα δερμοκαλλυντικών στην Ευρώπη, συνεργάζεται με το ελληνικό fashion brand Nidodileda και μαζί υποδέχονται το καλοκαίρι του 2023. H Nidodileda δημιούργησε ένα μοναδικό summer pouch και μαζί με τα αντηλιακά Capital Soleil θα συνοδεύουν τα καλοκαιρινά μας βήματα.

6740494B 07BB 4870 9F09 9C3F7F6655C7 Vichy x Nidodileda

Πηγή έμπνευσης του μοτίβου του summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Nidodileda “Mother of Pearl SS23”, μια επετειακή συλλογή αφιερωμένη στα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του fashion brand. Πρωταγωνιστής στα patterns της συλλογής όπως και στο summer pouch είναι το Nacre, γνωστό κι ως η μητέρα του μαργαριταριού (Mother of Pearl), ένα σύνθετο ιριδίζον υλικό στο εσωτερικό στρώμα του κελύφους των οστρακοειδών που γεννά τα μαργαριτάρια, τα θρέφει, τα προστατεύει χαρίζοντας τους την απαράμιλλη λάμψη τους και τα καθιστά μοναδικούς θησαυρούς του υδάτινου κόσμου!

43CD4158 F1E1 4CB4 985F 10EF68051AB5 1 Vichy x Nidodileda

Βασική δέσμευση της μάρκας Vichy είναι η προστασία αυτής της θαλάσσιας ζωής και της βιοποικιλότητας του βυθού κι ως εκ τούτου της μείωσης του υδάτινου αποτυπώματος των προϊόντων μας. Πρώτον, με την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων προϊόντων και δεύτερον με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς. Η αντηλιακή φροντίδα Vichy σέβεται τη θαλάσσια ζωή διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο προστασίας SPF/PPD.

AF93EEA0 CA22 46DF AE0F 7D2068550B6E Vichy x Nidodileda

Η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη, σχολίασε χαρακτηριστικά: “Το φετινό καλοκαίρι είναι ένα καλοκαίρι που επιστεγάζει μια πορεία δέκα ετών, της μποέμικης ιστορίας της Nidodileda που καταρχήν ψιθυρίσαμε και στη συνέχεια αφηγηθήκαμε, φέρνοντας στο προσκήνιο το λεγόμενο “Gypset Way of Living”, μέσα από δημιουργίες διαχρονικές, ελεύθερες στον χρόνο, με αγάπη για το θηλυκό στοιχείο που ενυπάρχει παντού. Σε αυτή την επετειακή στιγμή, η συνεργασία μας με ένα brand όπως η Vichy που έχει διαχρονικά στόχο να προστατεύσει και να φροντίσει τις γυναίκες, έχοντας ως φιλοσοφία της έννοιες όπως η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. ”

B55D672D FCD8 4E80 A6C4 CD12ED813336 1 Vichy x Nidodileda

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Vichy για την αντηλιακή φροντίδα – είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον αλλά και η μέγιστη αποτελεσματικότητα. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή του σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα, φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα.

7555982C 7028 42B0 B9D3 331C975FCE0E Vichy x Nidodileda

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.