Η Swarovski Hellas με το μήνυμα «Αγγίξτε τ’ άστρα, με ένα λαμπερό προϊόν και μία καλή πράξη» στηρίζει ενεργά την εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Μαστού», τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γίνουν έμπρακτα αρωγοί.

tumblr inline nwbjce1Vau1r56bid 540 Η Swarovski Hellas στηρίζει τον αγώνα υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Για όλο το μήνα Οκτώβριο, με κάθε αγορά ενός βραχιολιού ή κολιέ από τη σειρά Stardust, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να ενισχύσει τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Στόχος-Πρόληψη” και την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για γυναίκες σε οικονομική δυσπραγία.

Επιπλέον, η Swarovski Hellas αφιερώνει τις εξωτερικές βιτρίνες όλου του δικτύου καταστημάτων της σε αυτό το σκοπό, δημιουργώντας έναν ειδικά σχεδιασμένο, λαμπερό στόχο για την καλύτερη προβολή της ενέργειας αυτής.

tumblr inline nwbje9ZXqO1r56bid 540 Η Swarovski Hellas στηρίζει τον αγώνα υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Αντίστοιχα η ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη» δημιουργεί σε συνεργασία με τη Swarovski το νέο T-shirt που έγινε θεσμός, διακοσμημένο με μοναδικά κρύσταλλα Swarovski. Το T-shirt θα διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, για την επιπλέον ενίσχυση του σκοπού.  

tumblr inline nwbjf09wwc1r56bid 540 Η Swarovski Hellas στηρίζει τον αγώνα υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού
tumblr inline nwbjfdIi6k1r56bid 540 Η Swarovski Hellas στηρίζει τον αγώνα υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Παράλληλα, η Swarovski στηρίζει τη stand up κωμωδία «No More Stage 3» με πρωταγωνιστή τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό Alistair Barrie, μέλος του θρυλικού Comedy Club του Λονδίνου. Η παράσταση, την οποία έφερε στην Ελλάδα αποκλειστικά για την εκστρατεία ο Γιώργος Χατζηπαύλου, καταγράφει την προσωπική εμπειρία του Alistair Barrie και της συζύγου του, από τη διάγνωση της νόσου, μέχρι την αποδοχή και τη θέληση για ζωή ενισχύοντας το μήνυμα ότι η ζωή δεν σταματά ακόμα κι αν δίνεις αγώνα γι΄ αυτήν. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου τα έσοδα θα διατεθούν στον ΜΚΟ “Στόχος-Πρόληψη”.

tumblr inline nwbjg9iVTi1r56bid 540 Η Swarovski Hellas στηρίζει τον αγώνα υπέρ της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό  "Στόχος-Πρόληψη" έχει σκοπό την ενίσχυση του έργου του συλλόγου για την ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Μέσα από μία σειρά διαφορετικών ενεργειών το μήνα Οκτώβριο, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να συμβάλλουν σε αυτό το σπουδαίο σκοπό. Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και να συμβάλλουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων ενάντια σε μία μάχη που μπορεί να κερδηθεί με την έγκαιρη διάγνωση.».

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.