Στο Park Avenue Armory, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, η H&M και ο οίκος Mugler γιόρτασαν την επικείμενη κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης συλλογής τους, με μια εκδήλωση που περιλάμβανε μουσική, performance, ψυχαγωγία και μόδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη της κοινότητας του Mugler – συμπεριλαμβανομένων των Pamela Anderson, Charli XCX, Chloë Sevigny, Lourdes Leon and Dominique Jackson- φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Mugler H&M.

Το φαντασμαγορικό πάρτι

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια ομαδική συναυλία από τους μουσικούς Shygirl, Amaarae και Eartheater, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο μουσικό βίντεο των Mugler H&M και ήταν ντυμένοι επίσης με αποκλειστικά κομμάτια από τη νέα συλλογή. Κάθε καλλιτέχνης ερμήνευσε μια σειρά από τις δικές του επιτυχίες, προτού ερμηνεύσουν όλοι μαζί, μια νέα έκδοση του κλασικού κλαμπ τραγουδιού της δεκαετίας του ’90 «Music Sounds Better With You», ένα κομμάτι που τους ανατέθηκε ειδικά για τον εορτασμό της συλλογής Mugler H&M.

image Η H&M και ο Mugler γιόρτασαν τη συνεργασία τους με ένα πολυδιάστατο σόου στη Νέα Υόρκη 

Το φαντασμαγορικό πάρτι ολοκληρώθηκε από ένα μοναδικό catwalk σόου, παράλληλα με τις χορογραφίες και DJ sets από τους Bobby Beethoven, Goth Jafar and Asmara ενώ ακολούθησε και after πάρτι. Η εκδήλωση είχε την επιμέλεια ενός μοντέλου διασκέδασης που συνδυάζει πάρτι μουσική, στυλ, ζωντανές εμφανίσεις, club culture και χορό, υποδηλώνοντας τη θεατρικότητα και την επιβλητικότητα που χαρακτήριζε τον οίκο από την ίδρυσή του υπό τον Thierry Mugler μέχρι την τρέχουσα αναμόρφωση του, υπό τη διεύθυνση του Casey Cadwallader. Με περισσότερους από 800 προσκεκλημένους, η εκδήλωση είχε την αίσθηση της διαφορετικότητας και της συμπεριληπτικότητας που είναι κεντρικής σημασίας για τον Mugler γεγονός που στηρίζει το δημοκρατικό ήθος των designer συνεργασιών και της H&M.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.