Το νέο ανάλαφρο έλαιο προσώπου που ξυπνάει, αναζωογονεί και βελτιώνει την όψη της κουρασμένης επιδερμίδας


image

Η ανάπτυξη το 2010 του βραβευμένου Midnight Recovery Concentrate της Kiehl’s, που αποτελεί best seller παγκοσμίως, ανέδειξε την εταιρεία ως πρωτοπόρο στην κατηγορία των ελαίων προσώπου και πυροδότησε τη μόδα των ελαίων στον κλάδο των προϊόντων ομορφιάς. Σήμερα, οι χημικοί της Kiehl’s εξακολουθούν να πρωτοστατούν σε αυτή την κατηγορία και παρουσιάζουν μια καταπληκτική σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τους μηχανισμούς ημερήσιας άμυνας της επιδερμίδας – το Daily Reviving Concentrate.

image

Η ανάπτυξη του Daily Reviving Concentrate της Kiehl’s είναι εμπνευσμένη από τη διαφορετική συμπεριφορά της επιδερμίδας την ημέρα και τη νύχτα. Ενώ τη νύχτα η επιδερμίδα ασχολείται αποκλειστικά με την επανόρθωσή της, την ημέρα εργάζεται σκληρά για να προστατεύεται από τις επιθέσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων και του οξειδωτικού στρες.  Έχοντας περάσει μια ολόκληρη ημέρα προσπαθώντας να προστατευτεί από τη φθορά, η επιδερμίδα μας εμφανίζει σημάδια κούρασης που την κάνουν να δείχνει μεγαλύτερη, όπως πιο έντονες γραμμές, καθώς και θαμπή, αφυδατωμένη, τραχιά και κουρασμένη όψη.

image
image

Λάμπρος Βανδώρος (Marketing Kielh’s)

image

Mε την Μαρία Χατζηαμάλλου (PR Manager Kiehl’s)

Προσφέροντας στην επιδερμίδα το δικό της μηχανισμό ημερήσιας άμυνας, για να την αναζωογονεί και να συμβάλει στη μείωση των σημαδιών κούρασης της επιδερμίδας, το Kiehl’s Daily Reviving Concentrate ενσωματώνει ένα ειδικά επιλεγμένο και υψηλής συγκέντρωσης μίγμα συστατικών 100% φυσικής προέλευσης που περιέχει Αιθέρια Έλαια Ρίζας Τζίντζερ, Φυτικό Έλαιο Σπόρων Tamanu και έλαιο Ηλιοτρόπιου. Σχεδιασμένο για να μειώνει την καθημερινή οξείδωση που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες, χάρη στην ανάλαφρη υφή του, δεν προκαλεί ατέλειες και δεν περιέχει έλαια ορυκτής προέλευσης ή paraben, ενώ απορροφάται γρήγορα και συμβάλλει στην ενδυνάμωση και την προστασία του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας για λεία, ξεκούραστη και φυσική όψη όλη την ημέρα.

image

Γιώτα Φιλοπούλου (Kiehl’s)


image

Kατερίνα Καμινιώτη με τoυς ειδικούς της Kiehl’s 


image

#ActAnyAge #Kiehlsgreece 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.