Ένα ταξίδι στη διαχρονική ομορφιά μόλις ξεκίνησε

Η Εύα Τσαντή, Χημικός MSc & δημιουργός του premium ελληνικού skincare brand Aenaon° μάς προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου η ομορφιά είναι μία έννοια διαχρονική και παντοτινή. Ένα νέο ελληνικό εγχείρημα όπου η δύναμη της Φύσης και της Επιστήμης αποτελεί την «καρδιά» της αποτελεσματικής φροντίδας.

Η Εύα Τσαντή Χημικός MSc Δημιουργός της Aenaon° Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand
Η Εύα Τσαντή

Tο όνομα προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «αέναος» που σημαίνει παντοτινός – αιώνιος και υποδηλώνει την επιστημονική δυνατότητα του brand να εδραιώνει την ομορφιά ως διαχρονική αξία. Ένα αποτέλεσμα που αντανακλάται στην capsule συλλογή προϊόντων για το πρόσωπο Absolute Renew Serum, Revitalized Luminous Skin, Anti-Wrinkle Absolute Hydration, Anti-Wrinkle Ultimate Skin Perfection και Supreme Radiance Lift & Firm SPF30, αλλά και στα δύο μοναδικά ξηρά έλαια περιποίησης για το σώμα, το Crystal Reflection Dry Body Oil και το Golden Reflection Shimmering Dry Oil

Aenaon° All Products Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand

Μαζί ξεκινάμε ένα ταξίδι στη διαχρονική ομορφιά… Δημιουργούμε ένα «rescue package» για την επιδερμίδα, με τη δύναμη της Φύση και της Επιστήμης». – Εύα Τσαντή, Χημικός MSc & δημιουργός της Aenaon°

IMG 4324 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand
Με την Εύα Τσαντή και την Γιώτα Χουλιάρα της Concept Communication

Advanced Active Delivery System 

Μία καινοτόμος φόρμουλα που σχεδιάστηκε από την Εύα Τσαντή αποκλειστικά για την Aenaon°. Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά, εσωκλείονται σε μία κάψουλα με διπλό τοίχωμα, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών που ενυδατώνουν, θρέφουν, επανορθώνουν και αναδομούν την επιδερμίδα, εισχωρώντας στα βαθύτερα επίπεδά της. Τα πεπτίδια που προσδένονται στην εξωτερική στοιβάδα των ενδοκαψυλιωμένων ενεργών συστατικών προσδένονται στοχευμένα και «εκλεκτικά» στα «κύτταρα στόχος», στα κύτταρα δηλαδή που τα έχουν ανάγκη, απελευθερώνοντας στο εσωτερικό τους όλα τα ενεργά συστατικά. 

Aenaon° A journey in perpetual beauty 4 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand

Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon° είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι επιδιορθώνουν, αναδομούν και βελτιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας τη δύναμη καθενός από τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά που εμπεριέχονται στη σύνθεσή τους. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των προϊόντων, τους επιτρέπει να διεισδύουν ακόμη πιο βαθιά στις στιβάδες της επιδερμίδας, προσφέροντας στο δέρμα ό,τι χρειάζεται σε κυτταρικό επίπεδο και όχι απλώς επιφανειακά. 

Aenaon° A journey in perpetual beauty 3 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand
Τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας Aenaon°
Aenaon° A journey in perpetual beauty 1 1 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand
Aenaon° A journey in perpetual beauty 5 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand

Η υπόσχεση της Aenaon° είναι να συνεχίσει την έρευνα για καινοτομίες στην τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας και να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τον πιο φυσικό και ισχυρό τρόπο. 

IMG 4325 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand

Όλα τα προϊόντα της Aenaon° διαθέτουν τα χαρακτηριστικά signature fragrances του brand, με νότες από blue ginger, white flowers, amber και sandalwood, τα οποία δημιουργούν μία πολυτελή εμπειρία περιποίησης που αφυπνίζει τις αισθήσεις και εδραιώνεται ως μία μοναδική καθημερινή εμπειρία περιποίησης της κάθε γυναίκας. 

IMG 3651 1 Aenaon° Το νέο premium ελληνικό skincare brand

www.aenaon.com

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.