Το νέο Beautiful Magnolia L’Eau, το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας Dare to Love! Αυτό το λουλουδάτο άρωμα Μόσχου αποτυπώνει μια επική ιστορία αγάπης από την αρχή έως το τέλος, προκαλώντας σας να ονειρευτείτε μια ζωή γεμάτη αγάπη!

Τολμήστε να Ονειρευτείτε. Τολμήστε να Επιθυμείτε. Τολμήστε να Πιστέψετε. Το Beautiful Magnolia της Estée Lauder είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη συναισθηματική έξαψη  μιας εξελισσόμενης ιστορίας αγάπης.  Ένα ζωηρό, λουλουδάτο άρωμα, το Beautiful Magnolia, είναι το απόλυτο σύμβολο της δύναμης και της πίστης στην αγάπη, που αποτυπώνει κάθε πολύτιμη στιγμή της και ανθίζει, όπως ακριβώς το λουλούδι της Μανόλιας. Ξεκινά με την πρώτη σπίθα της πρώτης ματιάς  και την αδιαμφισβήτητη ένταση που επικρατεί, καθώς τα συναισθήματα δυναμώνουν, και κορυφώνεται με την τόλμη της αγάπης.

BEAUTIFUL MAGNOLIA Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Beautiful Magnolia L’Eau

Beautiful Magnolia Eau de Parfum

Το Beautiful Magnolia αποπνέει πάθος και ρομαντισμό με έναν υπαινιγμό παιχνιδιάρικου χαρακτήρα, αιχμαλωτίζοντας τη μαγευτική ομορφιά της ανθισμένης Μανόλιας και το πλούσιο άρωμα που αναδύεται από την καρδιά του λουλουδιού, όπως ακριβώς ξετυλίγεται μια μοναδική ιστορία αγάπης. Μια ξαφνική αφύπνιση των αισθήσεων. Η κεραυνοβόλα στιγμή, όταν ο ένας αντικρίζει τον άλλον για πρώτη φορά. Οι σπίθες της προσμονής, η περιέργεια και η έλξη. Αυτό το νεανικό και ζωηρό άρωμα ανοίγει το παράθυρο σε έναν ονειρικό κήπο με πολύχρωμα λουλούδια. Μια ζωντανή, λουλουδάτη μυρωδιά αναδύεται μέσα από τις βασικές νότες και αποκαλύπτει το πλούσιο άρωμα των πετάλων της Μανόλιας που αστράφτουν στην πρωινή δροσιά. Το Beautiful Magnolia δημιουργήθηκε από εμπλουτισμένα φυσικά εκχυλίσματα για να αιχμαλωτίσει το άρωμα του λουλουδιού, καθώς αυτό ανθίζει με το πρώτο φως της αυγής. Η συναισθηματική ορμή της Μανόλιας, σύμβολο της πίστης στην αγάπη, εξισορροπείται με το ποώδες Maté και την πλούσια διαφάνεια του Νούφαρου, τόσο φρέσκο όσο μια νέα αγάπη.

Beautiful Magnolia Intense Eau de Parfum

Το Beautiful Magnolia Intense της Estée Lauder αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία Dare to Love. Αιχμαλωτίζοντας μία θύελλα συναισθημάτων, αυτό το άρωμα δυναμώνει την ένταση, τον ρομαντισμό και το πάθος του έρωτα. Το Beautiful Magnolia Intense μεταφέρει ένα κρυφό μήνυμα λουλουδιών που ξεκίνα με ένα νεανικό μείγμα από πολύχρωμο λάδι μανταρίνι, φύλλα βιολέτας και το γεμάτο ζωντάνια έλαιο κάρδαμου. Αυτός ο τριπλός συνδυασμός κορυφώνεται με τη φρεσκάδα του αρώματος Magnolia που ανθίζει νωρίς το πρωί.  Στην καρδιά του, το πλούσιο άρωμά της ισορροπεί μοναδικά μαζί με ένα εξαιρετικό λουλουδάτο μπουκέτο από ίριδα, τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς. Στη βάση του θα συναντήσετε νότες από ξύλο κέδρου, πατσουλί και βανίλια, σε συνδυασμό με το πολυτελές Leather και το λαμπερό Musk, το Illumina LXR, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Estée Lauder.

PACKSHOT Beautiful Magnolia LEau Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Beautiful Magnolia L’Eau
Το ΝΕΟ Beautiful Magnolia L’Eau, Eau de Toilette

Το ΝΕΟ Beautiful Magnolia L’Eau, Eau de Toilette

Η Estée Lauder παρουσιάζει το ΝΕΟ Beautiful Magnolia L’Eau, το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας Dare to Love. Αυτό το λουλουδάτο άρωμα Μόσχου αποτυπώνει μια επική ιστορία αγάπης από την αρχή έως το τέλος, προκαλώντας σας να ονειρευτείτε μια ζωή γεμάτη αγάπη. Οι χαρακτηριστικές νότες κορυφής από Λεβάντα, Λωτό του Νερού και Μέντα του Νερού συνδυάζονται με αιθέρια λουλούδια ενισχύοντας τις αρωματικές πτυχές φρεσκάδας του μοναδικού άνθους Μανόλιας. Το Λαμπερό Καινοτόμο Musk απογειώνει την κρεμώδη ζεστασιά μαζί με το απαλό και πλούσιο Κέδρο και το Σανδαλόξυλο. Ακτινοβολώντας με μεθυστική φρεσκάδα, το άρωμα μεταφέρει μία τολμηρή και αισθησιακή υπογραφή. Λάμποντας από ευτυχία, το σώμα και η ψυχή σας γίνονται ένα και αφήνουν την καρδιά σας να ανθίσει, όπως ακριβώς το άνθος της Μανόλιας. 

Ana de Armas SP23 Beautiful Magnolia KV Model Global Online Print Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Beautiful Magnolia L’Eau
Η Global Brand Ambassador Ana de Armas

Η Καμπάνια

Η Global Brand Ambassador Ana de Armas δίνει ζωή στην τολμηρή ιστορία αγάπης του Beautiful Magnolia που ξεδιπλώνεται μέσα από το άρωμα. Η καμπάνια Beautiful Magnolia Dare to Love δημιουργήθηκε από τον Matthew Parr, Senior Vice President, Global Creative, Estée Lauder. Το σποτ της καμπάνιας σκηνοθέτησε ο Gordon von Steiner, ενώ το όλο το έντυπο φωτογραφήθηκε από τον Cass Bird στο Los Angeles.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.