Η νέα προηγμένη σύνθεση της La Mer προσφέρει ισχυρά αντιγηραντικά οφέλη για σφριγηλή και ανορθωμένη όψη

Η La Mer παρουσιάζει τη ΝΕΑ Moisturizing Soft Cream, με νέα προηγμένη σύνθεση, η οποία προβάλει ένα νέο, ισχυρό σύστημα δράσης, που βοηθά στη δημιουργία νεανικής απαλότητας στην επιδερμίδα και αντίστασης στα σημάδια γήρανσης.

LA MER NEW MOISTURIZING 4 Η νέα Moisturizing Soft Cream της La Mer

Πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια προσδίδουν στη Soft Cream πολυτελή, απαλή υφή και προηγμένη αποτελεσματικότητα, μέσα από βελτιστοποιημένα συστήματα μεταφοράς και απόδοσης. Τώρα, κάθε βάζο της Moisturizing Soft Cream περιέχει ακόμη περισσότερα σφαιρίδια που είναι πλέον βαθμιαίων διαστάσεων, ώστε να επιταχύνουν τη μεταφορά τους και να βελτιστοποιούν την απόδοση.

LA MER NEW MOISTURIZING 8 Η νέα Moisturizing Soft Cream της La Mer

Δισεκατομμύρια πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια σε κάθε βάζο, δρουν για να «γεμίζουν» την επιδερμίδα σε κάθε επίπεδο, όπως τα κομμάτια ενός παζλ για να ενυδατώσουν στο μέγιστο κάθε σημείο της. Εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα σε τρισδιάστατη ακρίβεια τα σφαιρίδια αυτά από το πρώτο άγγιγμα, μεταφέρουν το Miracle Broth ακριβώς, όπου η επιδερμίδα το έχει περισσότερο ανάγκη. Το αποτέλεσμα είναι επουλωτική ενυδάτωση που διαρκεί και βοηθά την επιδερμίδα να αντισταθεί στην εμφάνιση λεπτών γραμμών αφυδάτωσης. Σε μόλις 4 εβδομάδες επιδερμίδα με αίσθηση ελαστικότητας, ενώ ανακάμπτει σε σφριγηλότητα. 

LA MER NEW MOISTURIZING 3 Η νέα Moisturizing Soft Cream της La Mer

H νέα αυτή πρωτοποριακή σύνθεση δημιουργήθηκε στα Εργαστήρια του Max Huber, στον πυρήνα της έρευνας και της καινοτομίας πίσω από την εξειδίκευση της La Mer στον τομέα της διαδικασίας ζύμωσης, αντιγήρανσης, δομής και δικτύου λιπιδίων. Οι πιο πρόσφατες μελέτες αποδεικνύουν, ότι το αναζωογονητικό ελιξίριο Miracle Broth™ βοηθά την επιδερμίδα να ενεργοποιήσει την παραγωγή των λιπιδίων, ώστε να εμπλουτίσουν ένα υγιές δίκτυο λιπιδίων, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για σφριγηλή επιδερμίδα με νεανική όψη. Παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το 2012, η La Mer μεταμόρφωσε το τοπίο των ενυδατικών προϊόντων με το λανσάρισμα της Moisturizing Soft Cream. Με τη ΝΕΑ Moisturizing Soft Cream, η επιδερμίδα επιτυγχάνει οφέλη ενάντια στη γήρανση πιο γρήγορα από ποτέ, με την ίδια αγαπημένη πλούσια και ταυτόχρονα ανάλαφρη υφή της πρωτότυπης κρέμας μας. Με κάθε χρήση, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο λαμπερή και με πιο απαλή, πιο λεία και πιο σφριγηλή αίσθηση. Με το πρώτο κιόλας άγγιγμα, το Miracle Broth™ δρα για να ενεργοποιήσει την παραγωγή λιπιδίων εκ των έσω για υγιή, «γεμάτη», νεανική όψη. 

LA MER NEW MOISTURIZING 1 Η νέα Moisturizing Soft Cream της La Mer

Η συνεχής έρευνα των εργαστηρίων Max Huber για το θρυλικό Miracle Broth με ορατά αναζωογονητική δράση νεότητας, καταγράφει αξιοσημείωτη δραστηριότητα και αποδεικνύει ότι το Miracle Broth είναι καταλύτης για μία απαλή, γεμάτη νεότητα επιδερμίδα. Το σύνολο των λιπιδίων της επιδερμίδας, είναι απαραίτητο για υγιή όψη, ωστόσο όσο μεγαλώνουμε, τα λιπίδια ελαττώνονται. Το Miracle Broth ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή απαραίτητων λιπιδίων εσωτερικά στην επιδερμίδα, προάγοντας την ενίσχυση ενός νεανικού συνόλου λιπιδίων στην επιδερμίδα. 

Απαλή και ταυτόχρονα ισχυρή, ανάλαφρη και ταυτόχρονα καταπραϋντική, αυτά τα αξιοσημείωτα παράδοξα της ενυδατικής κρέμας Moisturizing Soft Cream, δημιουργούν τη βέλτιστη αναζωογόνηση, ενεργοποιώντας την επιδερμίδα με τη δύναμη από το ισχυρό μας παράγωγο ζύμωσης. Βοηθώντας στη διατήρηση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας και στην προστασία της από τους εξωτερικούς ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, η φυσική ομορφιά και λάμψη της αναδεικνύονται. Η επιδερμίδα μεταμορφώνεται, αποκτά μία ελαστική σφριγηλότητα και γίνεται πιο ανθεκτική ενάντια στα σημάδια ερεθισμού και στην ορατή γήρανση. 

LA MER NEW MOISTURIZING 2 Η νέα Moisturizing Soft Cream της La Mer

Η ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Το Miracle Broth βρίσκεται στην καρδιά της La Mer. Καθώς εξάγεται με μοναδική ακρίβεια και φροντίδα μπορεί και προσφέρει στην επιδερμίδα μια πηγή ζωτικής ενέργειας που βοηθά στην ανανέωση και την αποκατάστασή της. Ακόμη και σήμερα, οι επιστήμονες της La Mer συνεχίζουν να κάνουν νέες ανακαλύψεις σχετικά με τα ωφέλιμα στοιχεία που προσφέρει στην επιδερμίδα. Από ένα ταπεινό χτύπημα ευτυχούς συγκυρίας μέχρι τις επιστημονικές  αποκαλύψεις, το Miracle Broth κάνει περισσότερα για την επιδερμίδα από όσα θα μπορούμε ποτέ να φανταστούμε. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.