To FASHION ROOM SERVICE, η εκδήλωση που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το Αθηναϊκό κοινό επέστρεψε για ακόμα μια φορά στην XXL εκδοχή του, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου!


image


Πάνω από 40 συμμετοχές από το χώρο της μόδας, των brands και του art & design, σε ισάριθμα δωμάτια των ξενοδοχείων FRESH HOTEL Athens και Grecotel Pallas Athena, υποδέχτηκαν το πιστό κοινό του μοναδικού αυτού θεσμού, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς.

Το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw ως διοργανωτής, υποδέχτηκε τους καλεσμένους του Fashion Room Service. Δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, fashion bloggers, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw ήταν εκεί!

Αγαπημένες μου συμμετοχές:

Δάφνη Βαλέντε! Η γνωστή σχεδιάστρια οπλισμένη με χρώματα, χιούμορ και αισιοδοξία, υλοποίησε μια πρωτότυπη συλλογή κοσμημάτων, με τυπωμένες οπτικές απάτες “Trompe L’oeil” για το Καλοκαίρι 2016.

image

Στη δημιουργική διαδικασία της συλλογής, ξεκίνησε φτιάχνοντας χάρτινα κολάζ από φωτογραφίες διαμαντιών, τα οποία στη συνέχεια εκτυπώθηκαν ψηφιακά σε πλέξιγκλας, κόπηκαν με laser και πήραν σχήμα σε καλούπι. Όλα τα μεταλικά στοιχεία είναι από ασήμι 925, οι χάντρες είναι επιμεταλλωμένοι αιματήτεs και η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή, έγινε σε ένα υπερσύγχρονο ελληνικό εργοστάσιο. Το τελικό αποτέλεσμα δίνει την εντύπωση ότι βλέπει κανείς  ένα εντυπωσιακό και πολύτιμο κόσμημα, αλλά είναι απλά μια ψευδαίσθηση! Στην έκθεση “Maison & Objet” στο Παρίσι, αναγνωρίστηκε η πρωτοτυπία της ιδέας, το χιούμορ, η άψογη ποιότητα και η σημασία στην λεπτομέρεια, έγιναν πωλήσεις σε galleries και concept stores, βρέθηκε αντιπρόσωπος για την Ιαπωνία και η Δάφνη Βαλέντε έγινε δεκτή στην έκθεση αξεσουάρ μόδας “Premiere Classe” στο Παρίσι την επόμενη σεζόν.

image

Το Detailors είναι ένα ελληνικό brand, το οποίο δημιούργησε το 2012 η σχεδιάστρια Δήμητρα Αδάμ. Το brand εξειδικεύεται στα tailor-made ρούχα, αλλά και μαγιό και beachwear. Η συνεχής προσπάθεια για υψηλή ποιότητα και συνοχή στην παραγωγή, είναι ο λόγος που το brand συνεργάζεται με μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων και δεν έχει μαζική παραγωγή. Οι γραμμές αποδεικνύουν ότι άνεση και στιλ είναι συμβατά.

image

H Χριστίνα Μπραμπτή μπήκε το 2000 ενεργά στο χώρο του χειροποίητου κοσμήματος και το 2002 εργάστηκε στο τμήμα σχεδιασμού σε γνωστή εταιρεία του χώρου. Το καλοκαίρι του 2004 δημιούργησε την προσωπική της επιχείρηση με αντικείμενο το σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων.

image

Έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε ομαδική έκθεση στo Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, στα καταστήματα Gallerie Lafayette, στο Μουσείο Picasso, ενώ κοσμήματά της φιλοξενούνται μόνιμα προς πώληση στο Μουσείο Μπενάκη.

image

Μεταξύ των new entries και το brand Κοοreloo. Iδρύθηκε το 2014 από τη Λίλα Καραγιάννη και πρόκειται για ένα ιδιαίτερο brand με τσάντες και όχι μόνο. Το Κοοreloo, συνδυάζει το ευρωπαϊκό chic με τη μεσογειακή παράδοση. Κάθε δημιουργία συνδυάζει αυτά τα στοιχεία, με ντόπια υλικά και είναι χειροποίητη με εξαιρετική φροντίδα.

image

Η συλλογή κοσμημάτων Countess Wilhelmina δημιουργήθηκε από μια Ελληνίδα σχεδιάστρια με ευρωπαϊκή αισθητική και αμερικάνικες επιρροές. Η Christina P. Mallaki σχεδιάζει για όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια και έχουν πάθος για ζωή!

image
image

Κι επειδή απαραίτητο συστατικό κάθε ξεχωριστής βραδιάς είναι η μουσική,  οι παραγωγοί Γιάννης Παγκαλιάς (City Circus Hostel) και Μάγκυ Χαραλαμπίδου (Grecotel Pallas Athena), αλλά και οι Kissing Strangers και Πάνος Λίλης (Fresh Hotel), μας συνόδευσαν μέχρι το τέλος της βραδιάς με τις επιλογές τους.

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.