Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων μακιγιάζ Dior Addict αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς στο θέμα της λάμψης. Στο επίκεντρο της σειράς, το γκλος για πιο σαρκώδη χείλη Dior Addict Lip Maximizer εξελίχθηκε άμεσα σε εμβληματικό προϊόν και αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο θέμα του όγκου και της λάμψης, προσφέροντας άμεσα οφέλη μακράς διάρκειας.

M986 ADDICT 23 P06H RAL LIPMAX TOPSHOT FLEUR L4 F39 Το νέο Dior Addict Lip Maximizer για σαρκώδη χείλη

Σήμερα, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, ανανεώνει αυτό το αγαπημένο και δημοφιλές προϊόν και το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό, παρουσιάζοντάς το μέσα σε μια νέα, πολύτιμη θήκη. Αναβαθμισμένο με σύνθεση 90% φυσικής προέλευσης, προσφέρει ακόμα περισσότερη λάμψη, χάρη στη νέα γκάμα αποχρώσεων για διαφορετικά αποτελέσματα και επίπεδα έντασης, για τέλεια χείλη που δείχνουν πιο σαρκώδη.

Τολμηρό από κάθε άποψη, το νέο Dior Addict Lip Maximizer πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που χαρακτηρίζεται από την αστραφτερή ενέργεια της ηθοποιού και πρέσβειρας του Dior Anya Taylor-Joy.

M989 ADDICT 23 D02C Lip Glow L4 F39 Το νέο Dior Addict Lip Maximizer για σαρκώδη χείλη

«Με το λανσάρισμα του νέου Dior Addict Lip Maximizer, προσφέρουμε το αποτέλεσμα μακιγιάζ ενός γκλος Dior σε συνδυασμό με την αίσθηση του εμβληματικού Lip Maximizer. 31 υπέροχες αποχρώσεις για πιο σαρκώδη και λαμπερά χείλη.»

Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior

Η αναγέννηση ενός εμβληματικού προϊόντος

Το Dior Addict Lip Maximizer υπόσχεται τρία άμεσα και μακράς διάρκειας οφέλη – πολύ έντονη λάμψη, βέλτιστη ενυδάτωση και αποτέλεσμα όγκου μακράς διάρκειας – αυτός είναι ένας από τους λόγους της παγκόσμιας επιτυχίας του.

Η νέα σύνθεση, που είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και έλαιο κερασιού, εξακολουθεί να προσφέρει αυτά τα τρία οφέλη. Αυτό το προϊόν περιποίησης χειλιών συνδυάζει καθρεφτίζουσα λάμψη, μέγιστο όγκο που εξασφαλίζει άμεσα +36% πιο σαρκώδη χείλη και 24ωρη ενυδάτωση, αφήνοντας τα χείλη απόλυτα άνετα χείλη ολόκληρη την ημέρα.

Η σύνθεση υπόσχεται το ίδιο αποτέλεσμα μακιγιάζ, αλλά είναι πλέον 90% φυσικής προέλευσης. Αυτό ήταν ένα πραγματικό επίτευγμα για τα εργαστήρια Dior που ανέλαβαν την πρόκληση να αυξήσουν το ποσοστό των συστατικών φυσικής προέλευσης, καταφέρνοντας παράλληλα να διατηρήσουν την εκτυφλωτική λάμψη και την αισθησιακή υφή του γκλος στα χείλη.

13 αποχρώσεις για θεαματική λάμψη

Ο καλλιτέχνης και ειδικός στο χρώμα Peter Philips αναβάθμισε και εμπλούτισε την γκάμα αποχρώσεων του Dior Addict Lip Maximizer. Δημιούργησε νέους, μοντέρνους και διαχρονικούς τόνους, για να συμπληρώσει την εμβληματική γκάμα αποχρώσεων Dior Addict. Δροσερές ή λαχταριστές, απαλές ή τολμηρές, οι αποχρώσεις ξεκινούν από τα πιο διάφανα nude και ροζ – μεταξύ των οποίων η εμβληματική απόχρωση 001 pink – και φτάνουν έως τα πιο βαθιά πορτοκαλί, κοραλλί και κόκκινα.

LIP GLOW 031 Strawberry Το νέο Dior Addict Lip Maximizer για σαρκώδη χείλη

Χάρη στην προσεκτική δοσολογία των χρωστικών, οι αποχρώσεις του νέου Dior Addict Lip Maximizer διατίθενται για πρώτη φορά σε δύο επίπεδα έντασης – διάφανο και έντονο – και τέσσερα αποτελέσματα: κλασικό, έντονο, λαμπερό και ολογραφικό.

Το χρώμα και η λάμψη αποτελούν τα δυνατά σημεία αυτής της σύνθεσης που προσφέρει επίσης πολύτιμη περιποίηση των χειλιών. Το Dior Addict Lip Maximizer ενσωματώνεται στη ρουτίνα Dior Addict Glow και δημιουργεί το πιο αρμονικό δίδυμο σε συνδυασμό με το Dior Addict Lip Glow, το balm με σύνθεση 97% φυσικής προέλευσης1 που αποκαλύπτει το φυσικό χρώμα των χειλιών.

LIP MAXIMIZER 010 Holographic Pink Το νέο Dior Addict Lip Maximizer για σαρκώδη χείλη

Ειδικά για αυτό το λανσάρισμα, ο Dior προσθέτει τρεις νέες αποχρώσεις στην γκάμα του εμβληματικού balm, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί, για να εναρμονίζονται απόλυτα με τις αντίστοιχες αποχρώσεις του Lip Maximizer: τις 038 Rose Nude, 039 Warm Beige και 031 Strawberry. Χρώμα, λαμπερή περιποίηση των χειλιών και μέγιστος όγκος: τα χείλη είναι λεία, ενυδατωμένα και ορατά πιο σαρκώδη.

LIP GLOW 038 Rose Nude Το νέο Dior Addict Lip Maximizer για σαρκώδη χείλη

Συσκευασία με ακόμα πιο έντονο στυλ υψηλής ραπτικής

Άμεσα αναγνωρίσιμη, η σιλουέτα του Dior Addict Lip Maximizer έχει διακοσμηθεί με την εμβληματική υπογραφή του Dior: το αποδομημένο λογότυπο Dior σε ασημί χρώμα φωτίζει την πλαϊνή όψη της συσκευασίας. Η καθρεφτίζουσα λάμψη του ενισχύεται από το χρώμα κάθε απόχρωσης που είναι ορατό μέσα από τη διαφανή θήκη. Μια υπογραφή σαν κόσμημα για αυτή την κομψή συσκευασία που αποτελεί ένα εξαιρετικά λαμπερό και εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική αντικείμενο, ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας.

LIP MAXIMIZER 039 Intense Cinnamon Το νέο Dior Addict Lip Maximizer για σαρκώδη χείλη

Εξαιρετικά εύχρηστο, το απλικατέρ με σφουγγαράκι γλιστρά στα χείλη εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή: με ένα πέρασμα, η φυσική καμπύλη των χειλιών τονίζεται και μοιάζει να ενισχύεται, ενώ τα χείλη ντύνονται με την εντυπωσιακή λάμψη του γκλος.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.