Στο Press Lunch στο La Meat Maison, με οικοδέσποινες τις αγαπημένες μου Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη μάθαμε τα πάντα που αφορούν στα δύο μεγάλα Pop Up Projects, που θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς!

ζPAN 002 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
La Meat Maison
ζPAN 004 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ

ζPAN 024 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ

ζPAN 072 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Φαίη Μπέη, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Follow me!!!

ζPAN 010 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
The Pop Up Project

Με το μεγαλύτερο, και πιο μεγαλοπρεπές από ποτέ, καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και το πρώτο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας, καλωσορίζουν, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, τη φετινή εορταστική περίοδο, παρουσιάζοντας μας πάνω από 50 Έλληνες σχεδιαστές και brands για να επιλέξουμε τις αγορές και τα δώρα των ημερών.

ζPAN 066 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Φαίη Μπέη, Krystel Al Haouch, Ιλεάνα Ισμυρίδη

6AC3AB03 EFD0 405E 98A0 83A869FAAD32 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Ευφροσύνη Πολυζώη

Με δύο -για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού- Pop Up Projects, ένα στην Κηφισιά και ένα στην Αθήνα, το μεγαλύτερο εμπορικό event της πόλης θα παρουσιάσει τις ομορφότερες συλλογές των καλύτερων και πιο ανερχόμενων Ελλήνων δημιουργών.

ζPAN 034 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Οι οικοδέσποινες με την Μαρία Λεμονιά

ζPAN 102 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Υβόννη Ντόστα, Ιλεάνα Ισμυρίδη

THE POP UP PROJECT: ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Το The Pop Up Project: All I Want For Christmas, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους επιβλητικούς χώρους του Μουσείου Γουλανδρή, που αποτελεί και την “έδρα” του The Pop Up Project, αφού μετά από 17 διοργανώσεις, έχει δικαίως συνδέσει το όνομα του με το εμβληματικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

ζPAN 172 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Αγάπη Γιαννακάκη, Φαίη Μπέη

IMG 6820 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Κατερίνα Μαντά, Στέλιος Καφαντάρης, Λένα Χαριζόπουλος, Ευφροσύνη Πολυζώη

50 Έλληνες σχεδιαστές και brands θα περιμένουν το κοινό που δίνει το πιστό ραντεβού του στο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, και εκεί, γύρω από το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που ετοιμάζουν η Antoinetta Koutsouradi και η Άντζυ Γεωργακοπούλου της Anjie Only For You, θα τους ξεναγήσουν στις limited edition συλλογές τους, για να επιλέξουμε όλοι μαζί τα καλύτερα δώρα για εμάς και όσους αγαπάμε.

ζPAN 202 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Μαρία Καλλιμασιά

ζPAN 095 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Εύη Φέτση, Φαίη Μπέη


Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, θα υποδεχθούν τους φανατικούς επισκέπτες και φίλους του θεσμού με μία σειρά από μοναδικές εκπλήξεις, οι οποίες το απόγευμα της Παρασκευής θα κορυφωθούν με την Tin Soldiers Marching Band και τους οκτώ Μολυβένιους Στρατιώτες με πνευστά και κρουστά και εντυπωσιακά κουστούμια, να δίνουν την πιο συναρπαστική μελωδική νότα των Χριστουγέννων.

ζPAN 144 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Μαρία Γεωργάκαινα, Γιώργος Πράσινος, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Δώρα Κατσικογιάννη

THE POP UP PROJECT AT THE FOYER PALLAS

Το Pop Up Project κατεβαίνει στο κέντρο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της εορταστικής Αθήνας! Μόλις μία εβδομάδα αφού ολοκληρωθεί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, η Στοά Σπύρου Μήλιου και το πιο εμβληματικό Θέατρο της Αθήνας, θα υποδεχθούν το πρώτο The Pop Up Project στην Αθήνα.

ζPAN 113 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Φαίη Μπέη, Ισμήνη Νταφοπούλου


Το location δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού επιθυμία των διοργανωτριών ήταν το πρώτο Pop Up Project στο κέντρο της πόλης να διαδραματιστεί σε έναν χώρο εμβληματικό, αλλά όχι επιτηδευμένο, στο πιο αριστοκρατικό quartier της Αθήνας, σε έναν χώρο που τον γνωρίζουν όλοι οι Αθηναίοι, που τον έχουν επισκεφθεί και τον αγαπάνε πολύ. Στον πιο εορταστικό δρόμο της ομορφότερης γειτονιάς της Αθήνας, στην καρδιά των Χριστουγέννων.

ζPAN 119 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Στέλιος Καφαντάρης, Κατερίνα Μαντά, Μαρία Γεωργάκαινα


Και έτσι ξαφνικά, το The Pop Up Project βρήκε την Αθηναϊκή του στέγη, στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Το πρώτο Exclusive The Pop up Project της Αθήνας λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στην αγκαλιά του ωραιότερου θεάτρου της χώρας, στη νέα αστική γειτονιά της πόλης.   Οι δύο μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες με τις περίτεχνες μπρούτζινες κουπαστές θα οδηγήσουν τους επισκέπτες του The Pop Up Project στο Foyer, στον ψηλοτάβανο επιβλητικό χώρο, μεταμορφωμένος υποδειγματικά υπό την επιμέλεια της σκηνογράφου Εύας Νάθενα, με τα μοναδικά art deco vintage έπιπλα, τους υπέροχους βελούδινους καναπέδες και τα σεπαρέ, με τους σκηνογραφικούς φωτισμούς και το πελώριο μπαρ, σαν άλλο έργο τέχνης.

ζPAN 140 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Λένα Χαριζόπουλος, Μελίνα Κάππη, Σωτηρίου Πετσοδήμου

Και όλα αυτά, στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, τότε που η Βουκουρεστίου σφύζει από γιορτή, πλημμυρισμένη από τα κάλαντα της από τις μπάντες της Αθήνας, φωτισμένη από τα εκατομμύρια λαμπιόνια που κάνουν την πόλη μαγική.

1PAN 251 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ
Φλώρα Παρασκευόπουλου, Άλεξ Κάβδας, Krystel Al Haouch


Tο {exclusive} The Pop Up Project at the Foyer, θα πραγματοποιηθεί στα Παριζιάνικου στιλ σαλόνια του ομορφότερου θεάτρου της πόλης, του Θεάτρου Παλλάς, την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22.00′ το βράδυ, για να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες και τα πιο ευφάνταστα δώρα των γιορτών, από τους επιλεγμένους Έλληνες designers & brands που θα μας ξεναγήσουν οι ίδιοι στις συλλογές τους.

ζPAN 178 Το πιο μεγαλοπρεπές Pop Up Project που έγινε ποτέ

Special Tip: Το {exclusive} Pop Up Project at the Foyer θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημέρες με την πρεμιέρα της παράστασης Η τρελή του Σαγιό του Ζαν Ζιρωντού, σεσκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την «Τρελή» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- να αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Μουτσινά στον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη.

Can’t wait Φαίη και Ιλεάνα!

Photo Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.