H CAUDALIE και η σειρά Resveratrol – Lift δίνουν τη λύση για την αποτελεσματική καταπολέμηση των ρυτίδων, πετυχαίνοντας 95% πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στα φαρμακεία της Γαλλίας, ενισχύει το κολλαγόνο του οργανισμού, χάρη σε μια πατέντα με εξαιρετικά αποτελεσματικό vegan κολλαγόνο.

Caudalie Resveratrol Range Resveratrol Lift, η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία

Καθώς πλησιάζουμε την ηλικία των σαράντα, η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραματικά. Η Caudalie ανακαλύπτει ότι ο συνδυασμός Resveratrol + του υαλουρονικού οξέος είναι 2 φορές πιο αποτελεσματικός, στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, σε σχέση με την απλή χρήση ρετινόλης.

Η Mathilde Thomas, που αναζητά τις πιο αποτελεσματικές και φυσικές λύσεις, επιλέγει να ενισχύσει το κολλαγόνο, στοχεύοντας στον σεβασμό της επιδερμίδας, αλλά και του περιβάλλοντος. Πρωτοπορεί δοκιμάζοντας έναν καινοτόμο συνδυασμό: Resveratrol + υαλουρονικό οξύ + ενισχυμένο vegan κολλαγόνο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα νέο αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Caudalie Resveratrol Cashmere Cream Resveratrol Lift, η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά: 5 φορές περισσότερη φυσική παραγωγή κολλαγόνου & διπλάσια παραγωγή υαλουρονικού οξέος για ένα πιο σφριγηλό και ορατά πιο νεανικό δέρμα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αφορά όλη τη σειρά Resveratrol–Lift, που κυκλοφορεί σε πλήρως επανασχεδιασμένες οικολογικές συσκευασίες “zero waste”, 100% ανακυκλώσιμες(5) (σε σύγκριση με τις 40% ανακυκλώσιμες συσκευασίες του 2019). Επιπλέον, χάρη στο ειδικό ελαφρύ χαρτί FSC, το αποτύπωμα του άνθρακα μειώνεται κατά 40%(6). 

image002 Resveratrol Lift, η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία

Στο Caudalie lunch για την Resveratrol Lift που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Electra Metropolis Roof Garden.

IMG 5677 Resveratrol Lift, η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία

IMG 5679 Resveratrol Lift, η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία

IMG 5686 Resveratrol Lift, η Νο1 σειρά αντιγήρανσης στη Γαλλία

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.