Tο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των προϊόντων ομορφιάς Dior στην Ελλάδα είναι γεγονός!

ZHC Ο Dior εγκαινιάζει την πρώτη ψηφιακή μπουτίκ αρωμάτων & ομορφιάς στην Ελλάδα

Ο οίκος Dior αποκάλυψε την ελληνική ψηφιακή μπουτίκ, τον απόλυτο ηλεκτρονικό προορισμό, αφιερωμένο αποκλειστικά στα προϊόντα ομορφιάς Dior.

RD Forev Ο Dior εγκαινιάζει την πρώτη ψηφιακή μπουτίκ αρωμάτων & ομορφιάς στην Ελλάδα

Η νέα ψηφιακή μπουτίκ προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία, που χαρακτηρίζεται από την αριστεία και την τεχνογνωσία του οίκου Dior. Συγκεντρώνει εμβληματικά αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης και δημοφιλείς συλλογές Dior σε ένα πολυτελές ψηφιακό περιβάλλον.

missdior Ο Dior εγκαινιάζει την πρώτη ψηφιακή μπουτίκ αρωμάτων & ομορφιάς στην Ελλάδα

Επιπλέον, φιλοξενεί τα αρώματα, τα κεριά και τα σαπούνια της πιο πολυτελούς συλλογής Dior, La Collection Privée Christian Dior, για να μεταφέρει την εκλεπτυσμένη επιτομή της γαλλικής art de vivre σε όλη την Ελλάδα.

1soap Ο Dior εγκαινιάζει την πρώτη ψηφιακή μπουτίκ αρωμάτων & ομορφιάς στην Ελλάδα

Μπαίνοντας στον διαρκώς εξελισσόμενο, εκπληκτικό κόσμο του Dior, οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε εξαιρετικές νέες δημιουργίες. Σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους, θα παρουσιάζονται επίσης συλλογές περιορισμένης έκδοσης και αποκλειστικές συλλογές για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

1gredient33 Ο Dior εγκαινιάζει την πρώτη ψηφιακή μπουτίκ αρωμάτων & ομορφιάς στην Ελλάδα

Η ψηφιακή μπουτίκ έχει σχεδιαστεί σχολαστικά, για να τιμά τους διάσημους κώδικες του οίκου Dior. Μέσω της προβολής των υποδειγματικών προϊόντων του οίκου και της άριστης εξυπηρέτησης πελατών, η ψηφιακή μπουτίκ ενσαρκώνει το εμπνευσμένο όραμα και τη διαχρονική κληρονομιά της μάρκας σε συνδυασμό με την πρακτικότητα των ηλεκτρονικών αγορών. Κάθε προϊόν που αγοράζετε, θα συσκευάζεται σε ένα εμβληματικό κουτί δώρου Dior, συνοδευόμενο από δύο δωρεάν δείγματα.

1ZHC Ο Dior εγκαινιάζει την πρώτη ψηφιακή μπουτίκ αρωμάτων & ομορφιάς στην Ελλάδα

Ανακαλύψτε το εδώ:

https://www.dior.com/en_gr/beauty

photo: dior.com

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.