Ένα νέo τελετουργικό εξ’ολοκλήρου αφιερωμένο στην επαναφορά της σφριγηλότητας της επιδερμίδας!

Η VALMONT παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM,  για όσες αντιμετωπίζουν χαλάρωση στο δέρμα. Είτε η απώλεια της σφριγηλότητας είναι αποτέλεσμα της  γήρανσης είτε μία συνέπεια της χαμένης ελαστικότητας του δέρματος  (εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο, του καπνίσματος, των συχνών αυξομειώσεων του βάρους κλπ), η VALMONT, ο «Μάγος του Χρόνου» έχει αντλήσει στοιχεία από την κυτταρική επιστήμη που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της – που δημιουργούνται με βάση την ελβετική τεχνογνωσία και παράδοση – προκειμένου να αναπτύξει την ιδανική λύση στην αντιγήρανση

VALMONT V FIRM Bring the Bounce Back 1 Η Valmont παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM

Η σειρά FIRMNESS περιλαμβάνει τρία προϊόντα υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται στη διπλή πρόκληση της άνεσης και της αισθητικότητας:

V-FIRM SERUM, πλούσιος ορός που «λιώνει» πάνω στο δέρμα, με βελούδινο φινίρισμα 

VALMONT V FIRM SERUM 30ML Η Valmont παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM

Πλούσιος και κρεμώδης, αυτός ο ορός ενισχύει τη δομή του δέρματος για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου, να βελτιώσει την ελαστικότητα και να τονώσει το χαλαρό δέρμα για ένα πιο σφριγηλό περίγραμμα προσώπου. Το κοκτέιλ πεπτιδίου, το σύμπλεγμα πυκνότητας και το δίδυμο DNA/RNA που συνυπάρχουν σε αυτήν την εξαιρετικά συμπυκνωμένη θεραπεία, ενισχύονται περαιτέρω από τη δράση του ορού γάλακτος, που βοηθά στην τόνωση της παραγωγής μορίων που συνθέτουν τη δερματική στοιβάδα.

V-FIRM CREAM, κρέμα που «αγκαλιάζει» την επιδερμίδα 

VALMONT V FIRM CREAM 50ML TOPVIEW Η Valmont παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM

Το πολυτελές χρυσό καπάκι αποκαλύπτει μία πυκνή, γυαλιστερή κρέμα. Από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο, η διαφορά είναι εκπληκτική! Ώρα για αξεπέραστη άνεση στην επιδερμίδα μέσα από μια υφή που γίνεται «ένα» με το δέρμα και το οφελεί με τις επανορθωτικές της ιδιότητες. Μια δεξαμενή βιοσυμβατών συστατικών για την ενίσχυση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας για ένα πιο σφριγηλό, πιο έντονο περίγραμμα προσώπου. Τα ενεργά συστατικά επαναπύκνωσης λειτουργούν σε συνέργεια με το σκουαλένιο φυτικής προέλευσης για την ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος, ενισχύοντας τη δερματική πυκνότητα και την επιδερμική αρμονία. Μετά από χρήση 28 ημερών, αποκαλύπτεται μία νεανικότερη όψη με πιο έντονα χαρακτηριστικά χάρη στην ανακτημένη ελαστικότητα.

V-FIRM EYE, θεραπεία contouring για τα μάτια, με υφή τζελ-μελιού

VALMONT V FIRM EYE 15ML Η Valmont παρουσιάζει τη νέα σειρά V-FIRM

Μην σας ξεγελάει αυτή η εντυπωσιακή, χρυσή σαν μέλι, υφή τζελ: Η Κρέμα Ματιών V-FIRM EYE είναι ένας αληθινός σύμμαχος μέγιστης αποτελεσματικότητας. Αυτό το γκουρμέ βάλσαμο με την κεχριμπαρένια απόχρωση καταπολεμά δραστικά τα πεσμένα βλέφαρα και λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει το δέρμα συμπληρώνοντας τη δράση της φόρμουλας του V- FIRM (πεπτιδικό κοκτέιλ, σύμπλεγμα πυκνότητας και δίδυμο DNA/RNA). Και για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, το DNA που χρησιμοποιείται εδώ παίρνει τη μορφή λιποσώματος, με το λιπιδικό περίβλημά του να συγχωνεύεται και να ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες. Με κάθε εφαρμογή, το βλέμμα ανορθώνεται, εξαφανίζοντας την κούραση και αποκτώντας νεανική λάμψη.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.