Το Heaven on Earth, ο απόλυτος προορισμός για all things niche beauty, καλωσορίζει το νέο επαναστατικό λανσάρισμα στον κόσμο του luxury skincare, τη νέα Super Anti-Aging Night Cream από την Dr. Barbara Sturm

rth 1 Νέο λανσάρισμα της Dr. Barbara Sturm στο Heaven on Earth

Η Dr. Barbara Sturm ανακοινώνει την κυκλοφορία της νεότερης προσθήκης στην σειρά υψηλών επιδόσεων Super Anti-Aging Collection. Η Super Anti-Aging Night Cream της Dr. Sturm περιέχει ένα αποκλειστικό DBS Night System™ – ένα τριπλό, προηγμένο επιστημονικό σύστημα που υποστηρίζει πλήρως τις διαδικασίες νυχτερινής ανανέωσης του δέρματος και αφήνει τα κύτταρα πλήρως ενυδατωμένα. 

ΑΜΕΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ: Power moisturizer Polyglutamic Acid, ένα ενεργό συστατικό το οποίο είναι έως και πέντε φορές ισχυρότερο από το Υαλουρονικό Οξύ, ενυδατώνει άμεσα την επιφάνεια του δέρματος, γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τελειοποιεί την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού.

SUPER ANTI AGING NIGHT CREAM Νέο λανσάρισμα της Dr. Barbara Sturm στο Heaven on Earth

ΕΝΤΟΝΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ: Τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά πεπτίδια αβοκάντο ενισχύουν την αποτοξίνωση ενώ βοηθούν στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος, ώστε να μπορεί να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην επισκευή και την αναζωογόνηση. Τα πεπτίδια αβοκάντο διεγείρουν επίσης τη συνεχή παραγωγή ινών κολλαγόνου για νεανική όψη δέρματος.

SUPER ANTI AGNING NIGHT CREAM BOX Νέο λανσάρισμα της Dr. Barbara Sturm στο Heaven on Earth

ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ: Το Υαλουρονικό Οξύ και η Γλιστρίδα ενισχύουν τη λειτουργία του φυσικού φραγμού του δέρματος, καταπραΰνουν τις φλεγμονές και παρέχουν εντατική ενυδάτωση τόσο στην επιφάνεια όσο και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Ανακαλύψτε τη νέα Super Anti-Aging Night Cream στο κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά και online στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Shop online: heavenoearth.com.gr/ 

Heaven on Earth, Αργυροπούλου 1-3 και Λεβίδου 16, 145 62, Κηφισιά 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.