Αντλώντας έμπνευση από την ασιατική παράδοση, τα προϊόντα της σειράς, μας προσκαλούν να υιοθετήσουμε νέες, καλύτερες συνήθειες στη ζωή μας. 

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει τη VÅRDANDE, μία συλλεκτική σειρά με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο που εμπνέεται από την ασιατική παράδοση και τιμά τις μικρές χαρές της ζωής. Η σειρά δημιουργήθηκε σε συνεργασία με πέντε κοινωνικές επιχειρήσεις από την Ινδία έως και το Βιετνάμ, που έχουν ως αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής ανθρώπων που ζουν σε περιθωριοποιημένες περιοχές, παρέχοντάς τους μακροχρόνιες θέσεις εργασίας. 

ph184113 0 VÅRDANDE: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ 

Εμπνευσμένη από την ασιατική παράδοση και φτιαγμένη από φυσικά υλικά, η σειρά σάς προσκαλεί να τολμήσετε τις μικρές αλλαγές που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινότητα και στη διάθεσή σας.

ph184181 0 VÅRDANDE: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ 

Το κασπό VÅRDANDE σε φυσικές αποχρώσεις, έρχεται να διακοσμήσει τον χώρο σας, δίνοντάς του μία διακριτική πινελιά, ενώ το πόστερ VÅRDANDE, τυπωμένο σε χειροποίητο χαρτί, δημιουργεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα στον τοίχο σας. Τα κεραμικά διακοσμητικά της σειράς με τις ανάγλυφες λεπτομέρειες, προσθέτουν μία φυσική αίσθηση στον χώρο χάρη στην υφή του πηλού, ενώ η κρεμαστή διακόσμηση VÅRDANDE από όστρακα, φέρνει ήχους από τη φύση στο σπίτι σας.

ph184075 0 VÅRDANDE: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ 

Η συλλεκτική σειρά γιορτάζει την ομορφιά γύρω από την ιεροτελεστία της προσωπικής χαλάρωσης, εκτιμώντας τις μικρές χαρές στη ζωή και δίνοντας τον σεβασμό που τους αξίζει.

ph184117 0 VÅRDANDE: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ 

Προϊόντα, όπως το χειροποίητο χαλάκι γιόγκα, η κεραμική βάση για κερί, το ριχτάρι από φυσικό βαμβάκι ή οι πετσέτες της σειράς δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε στιγμές, όπως την πρωινή σας γιόγκα, ένα ζεστό μπάνιο ή χαλάρωση στον καναπέ.

ph184186 0 VÅRDANDE: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ 

Όπως αναφέρει και η Sarah Fager, σχεδιάστρια της σειράς: «Αυτή η συλλεκτική σειρά ήρθε για να φέρει νέες συνήθειες στη ζωή σας. Αφορά στον χρόνο με τον εαυτό σας, οπότε είναι πολύ προσωπική. Είναι για έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, ειδικά για εκείνη τη στιγμή που αφιερώνετε σε εσάς. Τα προϊόντα σε αυτή τη συλλογή μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερες συνήθειες στη ζωή σας».

ph184182 0 VÅRDANDE: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ 

Ανακαλύψτε τη συλλεκτική σειρά VÅRDANDE στα καταστήματα IKEA και στο IKEA.gr και δώστε στις προσωπικές σας στιγμές την προσοχή που τους αξίζει. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.