Ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο διάστημα ή είσαι καλεσμένη σε γάμο και αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το beauty look σου; Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids είναι εδώ για να σου χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Το θέμα της συλλογής είναι οι νύφες και οι παράνυμφοι, ενώ περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά “emotion-proof” προϊόντων μακιγιάζ, ιδανικά όχι μόνο για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας, αλλά και για το καθημερινό σας μακιγιάζ. Οι συσκευασίες είναι όλες διακοσμημένες με σύγχρονα μοτίβα και pastel χρώματα, ενώ έχουν το ιδανικό μέγεθος ώστε να μπορείς να τις μεταφέρεις παντού!

BRIDE MAIDS SETTING COMPACT POWDER NO 001 SHADE BRIDE VEIL 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
BRIDE & MAIDS SETTING POWDER

Compact Setting Powder

Η Bride & Maids Setting Compact Powder σταθεροποιεί το μακιγιάζ αφήνοντας ένα semi-matte φινίρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ημέρα κρατώντας το μακιγιάζ σταθερό, ενώ ταυτοχρόνως απορροφά τη λιπαρότητα και την περίσσεια του σμήγματος χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα. Διατίθεται σε μία universal απόχρωση που προσαρμόζεται φυσικά σε κάθε χρωματικό τύπο επιδερμίδας χωρίς να αλλάζει το χρώμα του foundation.

MAKE-UP TIPS

Άπλωσε σε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα ή πάνω από το μακιγιάζ για μεγαλύτερη κάλυψη και διάρκεια. Ιδανικό για ρετούς και φρεσκάρισμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, στις περιοχές με έντονη γυαλάδα (μέτωπο, μύτη και πηγούνι).

BRIDE MAIDS MAKE UP FIXER SPRAY NO 001 SHADE TEARS OF JOY 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
BRIDE & MAIDS MAKE UP FIXER

Face Make-up Fixer Spray

Ιδανικό για σταθεροποίηση του μακιγιάζ με υδάτινη υφή «θωρακίζει» την επιδερμίδα με ένα ανεπαίσθητο φιλμ και μία διακριτή λάμψη. Η σύνθεσή του είναι απίστευτα ανάλαφρη και μεγιστοποιεί τη διάρκεια του μακιγιάζ, διατηρώντας το άθικτο ακόμα και στις πιο συγκινητικές περιστάσεις!

MAKE-UP TIPS

Ανακίνησε πριν τη χρήση. Αφού πρώτα εφαρμόσεις το foundation σου (foundation – concealer – ρουζ – bronzer – πούδρα) ψέκασε σε απόσταση περίπου 10 cm, κρατώντας τα μάτια σου κλειστά.

BRIDE MAIDS FACE AND EYE PALETTE NO 001 SHADE BUNCH OF FLOWERS 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
BRIDE & MAIDS PALETTE

Face and Eye Palette

Απόκτησε τέλειο μακιγιάζ σε μάτια και πρόσωπο με τη Bride & Maids παλέτα μακιγιάζ. Περιλαμβάνει 5 λαμπερές σκιές ματιών και 1 highlighter προσώπου, όλα εμπνευσμένα από τις ρομαντικές νότες που πρωταγωνιστούν στις δεξιώσεις γάμων. Οι σκιές ματιών χαρίζουν πλούσιο, έντονο και μακράς διαρκείας χρώμα ενώ το highlighter χαρίζει υπέροχη λαμπερή και μεταξένια όψη χάρη στην περιεκτικότητά του σε micro πέρλες.

BRIDE MAIDS LIP STYLO LIPSTICK NO 002 SHADE MAID OF HONOR 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
BRIDE & MAIDS LIP STYLO

Ultra Slim Lipstick

Το Bride & Maids Lip Stylo χαρίζει απαλά και άψογα χείλη στη στιγμή. Με υπέροχη και σταθερή υφή που γλιστράει στα χείλη εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση χρώματος και μεγάλη διάρκεια. Κατά την εφαρμογή, δημιουργεί μια αίσθηση εξαιρετικής απαλότητας που διαρκεί. Η λεπτή, πρακτική του συσκευασία χωράει σε όλες τις τσάντες και είναι ιδανική για ειδικές περιστάσεις. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις.

MAKE-UP TIPS

Εφάρμοσε το κραγιόν ξεκινώντας από το κέντρο του άνω χείλους προς τις γωνίες και μετά επανάλαβε στο κάτω χείλος, ξεκινώντας από τις γωνίες και προχωρώντας προς το κέντρο.

BRIDE MAIDS ELIXIR FACE PRIMER SERUM NO 001 SHADE ELIXIR OF HAPPINESS 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
BRIDE & MAIDS ELIXIR Primer

Illuminating Face Serum

Το Bride & Maids Elixir Primer είναι πλούσιο σε Soft Focus effect πέρλες, οι οποίες σε κάθε εφαρμογή χαρίζουν στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης. Το αποτέλεσμα; Ομοιόμορφη όψη, λεία επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και παράλληλα λαμπερή.

MAKE-UP TIPS

Εφάρμοσε καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο, για λεία και απαλή όψη της επιδερμίδας ή πριν από το foundation για έξτρα λάμψη.

BRIDE MAIDS EYE PRIMER NO 001 SHADE STRING OF PEARLS 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
RIDE & MAIDS EYE PRIMER

Brightening Pre Make-up Eye Base

Το Bride & Maids Eye Primer δημιουργεί την τέλεια, λαμπερή βάση για το μακιγιάζ των ματιών, ενώ ταυτοχρόνως μειώνει τυχόν ατέλειες, λειαίνει την επιφάνεια των βλεφάρων επιτρέποντας στις σκιές ματιών να προσκολλώνται καλύτερα στην επιδερμίδα του βλεφάρου, παρατείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάρκεια του μακιγιάζ. Χάρη στο διακριτικά λαμπερό του φινίρισμα χαρίζει άμεσα λαμπερή όψη.

MAKE-UP TIPS

Εφάρμοσε ομοιόμορφα σε καθαρά και στεγνά βλέφαρα και στη συνέχεια εφάρμοσε τη σκιά των ματιών που επιθυμείς. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και μόνο του για λεία και λαμπερή όψη.

BRIDE MAIDS MASCARA NO 001 BLACK SHADE PURE EMOTION 1 Η νέα limited edition συλλογή της Pupa, Bride & Maids 
BRIDE & MAIDS EMOTIONPROOF MASCARA

Waterproof Mascara

H Bride & Maids Emotionproof Mascara είναι σχεδιασμένη για να διαρκεί όλη την ημέρα, χαρίζοντας άψογο αποτέλεσμα ακόμα και στις πιο συγκινητικές στιγμές. Προσθέτει όγκο, και έντονο αποτέλεσμα για ώρες. Δεν μουτζουρώνει, έχει μεγάλη διάρκεια χωρίς να στεγνώνει και είναι ανθεκτική στο νερό, στην υγρασία, στις υψηλές θερμοκρασίες και στα δάκρυα χαράς.

MAKE-UP TIPS

Χρησιμοποίησε το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων, πολύ κοντά στην ρίζα και χτένισε τις με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ μέχρι τις άκρες. Συνιστάται να απλώνεται η μάσκαρα επανειλημμένα μέχρι να αποκτήσεις τον επιθυμητό όγκο και αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε την άκρη του απλικατέρ για να φτάσεις στις πιο κοντές βλεφαρίδες.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.