Ήσυχη αισθητική που επιβάλλεται μέσα από δυναμικές αντιθέσεις. Απλότητα που γεννά την ανατροπή. Τολμηρή διακριτικότητα. Καθημερινό, αλλά ξεχωριστό. Αστικό, μα ήσυχο. Άχρονο και αιώνιο. Αυτό είναι το νέο brand AOS. Μια ολοκληρωμένη συλλογή από ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες.

AOS EVENT ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΛΗΨΗ Tο launch event της AOS

Στη δημιουργική καρδιά της Αθήνας, το Παγκράτι, πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες το launch event του brand, με ρούχα και αξεσουάρ, για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την τέλεια αρμονία ανάμεσα στην αισθητική της κομψότητας και την υπεροχή της ποιότητας.

AOS EVENT GUESTS Tο launch event της AOS

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πεμπτουσία του quiet living που αποτελεί τον πυρήνα της AOS, γνωρίζοντας από κοντά τα κομμάτια της πρώτης συλλογής prêt-à-porter που συστήνει μία διαφορετική προσέγγιση στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και τις τσάντες.

AOS EVENT ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΗΨΗ Tο launch event της AOS

Ανάμεσά τους και κομμάτια από τη σειρά Summer Flash, όπου κυριαρχεί το έντονο χρώμα, επιβάλλοντας την αίσθηση ενός ατέλειωτου καλοκαιριού.

AOS EVENT COLLECTION Tο launch event της AOS

Η ambient μουσική κάλυπτε ηχητικά τον λιτό και φωτεινό χώρο, συμπληρώνοντας ιδανικά το σύμπαν της συλλογής, και δίνοντας τον πρώτο ρόλο στα μεγάλα πανιά που δημιούργησαν το ιδανικό σκηνικό: Θυμίζοντας εικαστική παρέμβαση, αφημένα στον χαρακτηριστικό ροζ καναπέ του hub ή απλωμένα στο χώρο, ήταν τυπωμένα με εικόνες από την καμπάνια της συλλογής: Τη φωτογραφική προσέγγιση του Πάνου Δάβιου και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νικόλα Γεωργίου, που συνέθεσαν μία σαφή και ουσιαστική ωδή στην ήρεμη δύναμη της απλότητας. 

unnamed 6 Tο launch event της AOS
Δέσποινα Ισοπούλου

AOS EVENT ΣΟΦΙΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΚΩΝΑΣ Tο launch event της AOS
Κατερίνα Τερζοπούλου, Γιάννης Λαγκώνας

AOS EVENT ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Tο launch event της AOS
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

AOS EVENT ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ Tο launch event της AOS
Ελένη Παναρίτη, Γιώργος Πράσινος, Μαριέλλα Σαββίδου

AOS EVENT ΣΟΦΙΑ ΜΑΚΡΗ GEORGES ABOU CHABKE ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ AOS COLLECTION Tο launch event της AOS
Σοφία Μακρή, George Abou Chabke, Έλενα Αντωνιάδου

AOS σημαίνει Absence Of Sonance (απουσία ήχου). Κόντρα στην έντονη ζωή της πόλης, το launch event του brand έγινε η πρόσκληση σε έναν νέο τρόπο συνάντησης, όπου η ουσία υπερέχει και η αυθεντικότητα επιβάλλεται.

AOS EVENT ΕΣΘΕΡ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ Tο launch event της AOS
Έσθερ Μαστρογιάννη

AOS EVENT GUESTS 2 Tο launch event της AOS

Βρείτε τα εδώ αποκλειστικά: www.aosconcept.com
Social Media: Instagram & Facebook @aosconcept

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.